Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18. October 2012, 06:05 PM   #18
aorskaya
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 933
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 16
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough
Standart

Alıntı:
hiiic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
burada aors ve diğerlerinin suçu ne? bugün hristiyan olanları da onların bilginleri ve din adına hezeyan uyduranları saptırmadılar mı?
Suçları ne?

Bu melek uyduran din adamlarının çok vebali var çooook.

Hatta bir hikayeler var ki Pramid, belki bilirsin;
Miraçda Allah cebraile soruyor yanındaki kim; o da diyor ki Muhammettir yarabbi.. : ))
daha da kötüsü, Allah meleklere bazen soru soruyor,,, eeee varsa böyle bir yaratık Allah konuscak tabi onlarla ve meleklere diyor ki; nereden geliyorsunuz (onlar da diyor ki, yeryüzünden, zikir çekenlerin meclisinden : ))

Allah affetsin.
sizler ne şirin şeyler oldunuz böyle yahu?

"aors"un suçu neymiş? melek uyduran adamlar suçluymuş, falan filan...

Sonra, yeni yetmelerin kendilerini kanka ilan ettikleri gibi sanal muhabbetleri başlıyor, melekle ilgili hikayeler anlatılıyor.

Kardeşim, burada din konuşuluyor ve fikriniz varsa ciddi olarak ortaya koyunuz yada aklınızca alaya almak yerine ciddi olarak yazılarımdan alıntı yaparak yanlışları gösterip doğruları yazınız.

Eğer, başkalarına inanarak din yaşayan birileri varsa; "bu aorskaya" da olabilir, birileri yerine aorskaya kendisi suçlu olur. Aksi, iblisiin secde etmemek için ademi suçlaması, kendini suçlu görmemesi yüzünden kovulmasına sebep olduğu gibi, aorskaya içinde suçtur.

Siz, ayetleri, hakettiği önemi vererek anlamaya çalışın yeterli... Yoksa, egolarınızı tatm,n için, yada kafanızdakileri destek için ayetleri anlamaya çalışırsanız, yanılırsınız.

Ayrıca, hikaye ederek eleştirdiğiniz rivayetlerin bazılarına, görüşlerinizi destekliyorsa delil olarak başvurup kaynak göstermekten de çekinmeyen piramid ile şahsınızdır.

(Not: piramid'in bazı yazılarında, rivayetleri kendi anlayışına delil olarak kullandığı yerlere rastlamıştım. Ancak, burada bırakalım rivayetleri, hadislerin kendisini bile kaynak olarak kabul etmediğini hararetle savunup, aksine hiç başvurmadığım halde beni suçlamaştır. Eğer bulabilirsem kendisine cevap laması için göstereceğim.

Ama galiba yine cevapsız bırakılacağını da kabul etmem gerek diye düşünüyorum.)


selamlar,
aorskaya

Konu aorskaya tarafından (18. October 2012 Saat 06:13 PM ) değiştirilmiştir.
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
aorskaya Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
raven (18. October 2012), Yeşua (14. November 2012)