Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4. November 2012, 08:23 PM   #5
aorskaya
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 933
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 16
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough
Standart

Alıntı:
sevginur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yanlış anlaşılması olmasın tasvip ettiğim için eklemedim..haber ne farkedecek seçilsin seçilmesin henüz forumu tam ögrenemedim bunu boxsda ifade ettim hiç bir kardeşimden yanıt alamadım güncel haberler bölümü yoktu göremedim..buraya ekledim kusura bakmayın bu şekilde degerlendirebildim
Selamlar,

Sizde soruları sadece müslüman kimliğinize göre cevaplamanız gayesiyle sorulduğunu, hiç şeyi tasvip ettiğiniz şeklinde bir önyargı olmadığını kabul edin lütfen. Kaldıki, tasvip eden biri de olabilirdiniz. Bu durumda sadece fikirlerinizi almakla yetinirdim.

Sorular sizden alıntıyla sorulmuşsa da aslında sizin şahsınızda herkese sorulmuştur.

Diğer siyaset, bilim, ekonomi, spor, edebiyat, eğitim vb. müstakil olay yada haberleri alıntılamak içinde, diğer yazı başlıklarını ana ekrandan kaybetmemesi için tek başlık altında toplamanızı rica ettim.

Lütfen, hiç bir şekilde özgür iradenizi gösteren yazılarınızı yazmaktan çekinmeyiniz. Yanlış bile olsa, herkesin fikrini beyan etmesi gerektiğine inanan, kabul eden ve savunan biri olarak, sizin yazılarınızdan da faydalandığımızı ve devamını beklediğimi bilmenizi isterim.

selamlar...
aorskaya
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
aorskaya Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
dost1 (4. November 2012), sevginur (4. November 2012)