Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26. October 2010, 07:11 AM   #44
hiiic
Uzman Üye
 
hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1.979
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of
Standart

Alıntı:
ALLAH RESULU BU GÜN YAŞASAYDI EMİNİM TÜRKİDE ANAYASAYI İHLAL ETMEK VE ŞERİAT PROPAGANDASI YAPMAKTAN ÖMÜR BOYU HAPİS ALIR VE ABDULLAH ÖCALANA KOMŞU YAPIP ONUDA İMRALIYA ATARLARDI.AYRICA BU GÜN OLAN ,TARİKAT ,GURUP,FIRKALAR ,HİZİPÇİLER[Allah ın hizbinin dışında olanlar],EGEMENLİĞİN VE HAKİMİYETİN İNSANLARA AİT OLDUĞUNU VE BEŞERİ KANUN KOYUCULAR TARAFINDANDA,GERİCİ,DELİ ,MECNUN,NE DEDİĞİNİ BİLMEYEN BİRİDİR DİYE AKIL HASTANESİNE KAPATILIRDI....................SELAMLAR.....
Kesinlikle değil, eğer peygamber gelmiş olsaydı Cumhuriyeti kurardı ki zaten Allah bunu kurması için birini gönderdi, biz onun peşinden tekrar ayrılığa düşüp zararlar verdik. Bugün o bahsettiğin din suçlularının dinle alakası yok, onlar zanlarından ötesine tapmıyorlar.


Alıntı:
Bilim ateş yakar diyor,ama İBRAHİMİ DURUŞTA OLANLARI YAKMIYOR,

ve bunun gibi bir çok örnek vardır,kuranda.ayrıca bilime karşı değilim yalnız günümüz bilim anlayışınadanda bir şey anlamış dğilim SORMAK İSTERİMSİZE NEDEN BİLİM ADAMLARI KURANA İMAN ETMİYOR,O Kİ,KURAN VE BİLİM ÇAKIŞMIYORSA,

VE ne gariptir değilmi ,aya çıkmak ve ayı, yıldızları,kainatı yakinen tanımak GÜZEL,

GÜZELDE,AYIN VE BÜTÜN KANATI YARATANI HAKKIYLA YAKİNEN TANIMAMAK

NE KÖTÜ,

insanların,ve bugününün Bilim anlayışı ve kuranla çakışmıyor demek ne acı,

ve bilim yaparak eşyayı geliştirenler,geliştirdikleri eşya karşısında kendileri ne kadar geri kalmıştır ve kalmışlardır.geçmiş dönemdeki savaşlarda birkaç kişi ölürken, GÜNÜMÜZ BİLİMİM PERESTLİĞE DÖNÜŞTÜĞÜ DÖNEMDE BİRBİRLERİNE UZAKTAN SAVAŞSALARDA BİNLERCE İNSAN ÖLÜYOR.
ve TANRILAR SAVAŞINDA İNSANLAR ÖLÜR[BU BAŞLIKTA BU GÜN BİR YAZI ASACAM SİTEYE] saygılar benden.............
1-ibrahimi yakan ateş fiziksel değil,,, sana birisi hayatını yakarım dediğinde bunu eline kibrit alıp peşine düşecek olarak mı algılıyorsun..
2-Bu günkü bilim adamlarının hemen hepsi müslüman, çünkü onlar Allahın hakkında delil indirdiği şeylerin peşinden koşuyorlar, insanları eğitiyorlar ve topluma faydalı araştırmalar yapıyorlar, yeryüzünde dirlik ve düzen kurmak için çalışıyorlar ve Allahın yarattıklarından pek çok ibretler alıyorlar.

ve pek çoğuna ateist veya kfir denme sebebi hristiyanlığı kabul etmemelerinden kaynaklanıyor.

son olarak;;; ayette der ki bir bilene sorun der,,
--Hani balık harammı helal mi diye bir tartışma yaşanmış burda, bunun cevabını yine beğenmediğimiz bilim adamları verecek, dip balıkları üzerinde yapılan araştırmalar onların zararlı olduğunu, yenmesinin tehlikeli olduğunu bildirinceye kadar temiz ve güzel şeylerden yemekte sorun yok..
Bazı siyasetçi yada kötü niyetli kimselerin bireysel yada zümresel çıkarlarını alet ettiği kötü işleri genele yansıtırsak aldanabiliriz.
-----------------------------------------------------------
Acaba peygamber gelse;
-Cami mi yaptırırdı yoksa Develet kurumları mı kurardı
-Külliye mi yaptırırdı yoksa Üniversite mi kurardı
-Oturup tespik mi çekerdi yoksa çalışıp yüz mü güldürürdü???

Tagutçularla beraber peygamberi aynı kefeye koymamak gerekli.

Alıntı:
ve TANRILAR SAVAŞINDA İNSANLAR ÖLÜR
Hepimizi yaratan güç aynı olduğuna göre bu tanrılar kavramındaki farklılık nereden kaynaklanıyor? Çünkü insanlar hakikatlere (bilime) değil zanlarına inanıyor ve uyuyorlar. Bilim bu gün ateizmden çıkmış gibi görünsede (öyle olmak zorunda çünkü sürekli dinin saçma müdehalesi altında kalıyor) bir gün yaratıcının gerçek hakikatlerine bizi götürecek. İnsanların uydurmalarını göz ardı etmek gerekli..
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Miralay (26. October 2010)