Tekil Mesaj gösterimi
Alt 1. January 2011, 11:33 AM   #18
FEDAKARADAM
Uzman Üye
 
FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 418
Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of
Standart

Alıntı:
TEBYİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fedakar kardeş,
Hem işkembei kubrüdan yeni yeni din ve hükümler tahsisi ediyorsunuz
Hem, kendi kuruntalarınıza Nebi'yi ve Yaratanı alet ediyorsunuz.
Ki,ŞİRK denen şeyin tam karşılığı ŞİRKETLEŞMEKtir.
Yani, birden fazla ortağı olan kurum/kuruluş.
Bu dini öyle şinketleştirdiniz ki, gerçek sahibi ALLAHI bile devre dışı bıraktınız.
Ne yaparsanız yapın umurumda değil ama saçmalıklarınıza ALLAHI bari alet etmeyin, bilirsiniz,şirkin affıyoktur
Bak arkadaşım, gelin burada sizinle fikir olarak anlaşalım..Şirkin ne demek olduğunu sizden daha iyi biliyorum ve detaylarını da size tek tek anlatabilirim.

Mesela, anayasa kanunlarında tek madde vardır ve bunun içinde bir de kanunların sıralanması için seçenekler olur.Yani madde 1 tane olur, ama seçeneği sıralanır ve o sıralanan seçenekler ceza veya hüküm şekli olmuş olur.Demek istediğim şudur ki Kur'an bizim Anayasamızdır.Bir tek ayetini bile inkar edemeyiz.Ondan hüküm çıkarmak ve Kur'an'a uymak şartıyla ictihad edilmiştir.Bu ictihadler fıkıh olur ki bu da ayrı bir açıklamalarla karşımıza çıkar.Mühim olan,Kur'an'a ters düşmeyecek bu fıkhı kendimize alıp amel etmektir.Kur'an da miras, hukuk bölümleri vardır ki hepsinde de de ictihad etmek istenir..Kur'an'da gusül abdesti nasıl alınacağına dail bir tek ayet bulamazsınız.Durum böyle olunca gusül abdestini nasıl alınacak o zaman?.Hadisleri de inkar ediyorsunuz.O halde siz (afedersiniz) cünüp mü geziyorsunuz?.Bu hususta daha çook mesele vardır ki Kur'an bunları açıklamamıştır.Kur'an'ın fasih bir Arapça olduğunu bilmiyor musunuz?


BAKINIZ, TAA NE ZAMANDAN BERİ "TEPLİĞ NASIL YAPILIR, METODLARI NELERDİR? " DİYE SORGULUYORUM HİÇ CEVABINI HALA DA ALMIŞ DEĞİLİM.

Hadis olmadan ve ictihad olmadan nasıl tebliğ yapabilirsiniz?.Bundan da nasıl başarılı olursunuz?.Vallahi siz çıkmaz sokaktasınız ve yolunuz bitmiştir de bundan haberiniz yok.Kendinize çok yazık ediyorsunuz.

Biz asla şeyh, imam, mürşide tapmıyoruz.Bizler sapık düşünceleri asla kabul etmeyiz.Dinden gösterip bid'at ve hurefalara da şiddetle karşıyız.

Allah korusun müşrik hiç olmak istemeyiz.Mü'minler tefrikaya düşerse gavurun ekmeğine yağ çalar.Misyonerler sizi ağına almış fakat siz bu ağdan kurtulamıyorsunuz.Mezhepsizliği ortaya çıkaran siyonist misyonerlerdir.Bunlar kimseyi hıristiyan veya yahudi yapmazlar.Sadece itikadı bozdular mı onlar için bayram etmiş olurlar.Müslümanlar hep beraber birlik olmalı ve tevhid sancağı altında birleşmelidirler...
__________________
Ya İslam'la yükselir, Ya inkarla çürürsün.. Bu yol mezarda bitmiyor, gittiğinde görürsün!...(NECİP FAZIL KISAKÜREK)
FEDAKARADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla