![]() |
Selamlar. Allah razı olsun, dost1.
Bire bir kendimle alakalı değil ama, "Takvânın dünyada kazandırdıkları: a).... m) ..." maddeleri göz önüne alındığında, bir kişi dünya hayatında bu maddelerde anlatılanları hissetmiyorsa, * demek ki takvamda eksik var diye düşünüp, takvasındaki eksikleri arayıp onları düzeltmeye mi çalışmalıdır, * dünya hayatında başımıza çeşitli denemeler gelir, bu benim takvam ile ilgili olabilir, olmayabilir de, her koşulda Allah'a sığınırım mı demelidir * her ikisi de mi sağlıcakla... |
Aleykum Selam! Değerli Mavera Kardeşim!
[QUOTE=mavera;2745]Selamlar. Allah razı olsun, dost1. Bire bir kendimle alakalı değil ama, "Takvânın dünyada kazandırdıkları: a).... m) ..." maddeleri göz önüne alındığında, bir kişi dünya hayatında bu maddelerde anlatılanları hissetmiyorsa, * demek ki takvamda eksik var diye düşünüp, takvasındaki eksikleri arayıp onları düzeltmeye mi çalışmalıdır, * dünya hayatında başımıza çeşitli denemeler gelir, bu benim takvam ile ilgili olabilir, olmayabilir de, her koşulda Allah'a sığınırım mı demelidir * her ikisi de mi sağlıcakla...[/QUOTE] Allah sizlerden de razı olsun. Her iki sorunuza da yanıtım evet olacaktır. [URL="http://www.hanifler.com/showthread.php?t=662"]Burayı okursanız[/URL] sorunuzun yanıtı daha belirgin olacaktır diye düşünüyorum. Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur. Doğrusunu en iyi bilen ALlah'tır. Sevgi,saygı ve muhabbetle. Allah'a emanet olunuz. |
selamlar. bazen, takva sahibi, iyi bir insanın başına neden kötü şeyler geliyor paralelinde söylemler ile karşılaştığım için ekleme yapmak istemiştim.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:14 AM. |