![]() |
[QUOTE=kamer;4770]
Ayette geçen “ÜZERİNDE ONDOKUZ VARDIR” sözünü [B][U][COLOR="Red"]Kur’an’ın üzerinde ondokuz vardır [/COLOR][/U][/B]olarak mı değiştireceğiz? Bırakın “ONDOKUZU” inananlar nerde ararsa arasın.Sen Kur’an’ın üzerinde ararsın olabilir, saygı duyarız.Kur’an’da harf ve sayılardan oluşmuş. Bunların arasında bağlantılar kurulabilirmi? Neden olmasın derim.Ama 6 milyar insan ve bizden sonra geleceklere hadi “KURAN’IN ÜZERİNDE ONDOKUZU ARAYACAĞIZ” denildi mi kocaman bir “DUR” derim kardeş. [/QUOTE] Çalışmalarında başarılar dilerim. |
Sevgili Burak35,
Bu sözün beni çok güldürdü. Paylaşayım diye düşündüm :) [QUOTE=Burak35;4847] Öte yandan Örnek olarak bilimsel bir gerçeği ele alalım. Newton yerçekimini kanıtlar, kanunlarını açıklar. Sen yerçekimi yoktur diyemezsin. Adama karşı tezini getir, açıkla neden yerçekimi kuvveti yoktur diye sorarlar.[/QUOTE] Einstein diye bir adam varmış biliyor musun? Bilimsel örnek verdiğine göre biliyor olmalısın. İşte o adam demiş ki: "Yerçekimi diye birşey yoktur." İnan bana, nedenini de çok güzel açıklamış. :) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:48 PM. |