hanifler.com Kuran odaklı dindarlık

hanifler.com Kuran odaklı dindarlık (http://www.hanifler.com/index.php)
-   Hoşgeldiniz (http://www.hanifler.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Hanifler Forumuna Hoş Geldiniz. (http://www.hanifler.com/showthread.php?t=2)

Barış 21. January 2009 11:19 PM

Hoşgeldiniz sevgili canlar...

Eren Erdem 22. January 2009 01:04 PM

[B]Hayırlı olsun Dostlar...
Eski görünüme kavuştuk...

Emeği geçenlerden Allah razı olsun...[/B]

israil 22. January 2009 02:11 PM

hoş bulduk
iyi forumlar dilerim

bayrak 23. April 2009 11:47 PM

Herkese selam ve sevgiler

Rabbimize Hamd olsun isim olarak hemen hemen hepinizi tanıyorum'bazı forumlardan rabbimiz sayılarınızı artırsın inşallah...bundan sonra bende sizinle vaktim olduğu müddetce olmaya çalışacağım inşallah..

benide bu isimle tanıdığınızı tahmin ederim.iktibas forum ve islami bilinc'ten...

bu benim gerçek ismimdir..her yerde bu isimle giriyorum..avrupa'dan katılıyorum..uzun bir zamandır islami forumları okumaktayım..çmodern kitaplık desem yanlış olmaz.her aradığımız konu işleniyor..kitaplardaki yazılanlar kaynaklarıyler veriliyor..yorumlar ekleniyor'yanlış olanlar fikirler ve görüşler eleştiriliyor..

Rabbimiz hayırlı ve feyizli katkılar nasip etsin dileğiyle

hepinizi selamlıyorum....

dost1 24. April 2009 01:11 AM

Aleykum Selam Bayrak Kardeşim!
[QUOTE=bayrak;2649]Herkese selam ve sevgiler

Rabbimize Hamd olsun isim olarak hemen hemen hepinizi tanıyorum'bazı forumlardan rabbimiz sayılarınızı artırsın inşallah...bundan sonra bende sizinle vaktim olduğu müddetce olmaya çalışacağım inşallah..

benide bu isimle tanıdığınızı tahmin ederim.iktibas forum ve islami bilinc'ten...

bu benim gerçek ismimdir..her yerde bu isimle giriyorum..avrupa'dan katılıyorum..uzun bir zamandır islami forumları okumaktayım..çmodern kitaplık desem yanlış olmaz.her aradığımız konu işleniyor..kitaplardaki yazılanlar kaynaklarıyler veriliyor..yorumlar ekleniyor'yanlış olanlar fikirler ve görüşler eleştiriliyor..

Rabbimiz hayırlı ve feyizli katkılar nasip etsin dileğiyle

hepinizi selamlıyorum....[/QUOTE]

Allah razı olsun. Aramıza hoşgeldiniz.
Sevgi ve bilgi pınarlarından birlikte çağlayabilmek dileğiyle.

Sevgi,saygı ve muhabbetle.
Allah'a emanet olunuz.

gul_33 29. July 2009 06:43 PM

selam herkese!! Sitenizi yeni kesvettim daha dogrusu dini konudan kendimi cok yetersiz buldugum icin arastirmaya basladim ve tesadufen buldum. Kendi kendime sordugum ve isin icinden cikamadigim konulara cok akillica yaklasan ve aciklama getirebilen bir site kurmussunuz bunun icin oncelikle cok tesekkur ederim. Kendi adima cok mutlu ve heyecanliyim cunki burdan ogrenebilecegim bilgilerin ileride bir isik gibi beynimde yanacagini simdiden gorebiliyorum.Emeklerinize yureklerinize saglik diyorum
Saygilarimla

mavera 29. July 2009 07:30 PM

selam. hoşgeldiniz...

Barış 29. July 2009 08:11 PM

Hoşgeldiniz Gül kardeş, güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah.

turnalar 19. January 2010 04:27 PM

Selam.
hayirlara vesile olur insallah.

Barış 19. January 2010 08:34 PM

Selam Turnalar,

Hoşgeldiniz.

mümine sultan 31. March 2010 06:42 AM

asselamün aleyküm kardeşlerim
bende yeni katıldım aranıza inşaALLAH hayırlı olur
vesselam veddua..

Barış 31. March 2010 07:30 AM

Selam Mümine Sultan kardeşim,

Hoşgeldiniz.

Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.

galipyetkin 4. October 2011 05:02 PM

Katılabilmek mutluluk verici.Ufkum biraz daha genişleyecek.
Teşekkürler ve herkese selam, saygı, hürmet,ve mutluluklar.

En iyi dileklerimle.
Galip Yetkin.

dost1 4. October 2011 08:44 PM

Selamun Aleykum! Değerli Galipyetkin Kardeşim!
Sitemize hoşgeldiniz. Hepbirlikte Allah'ın vahyi olan Kur'an'dan beslenenlerden oluruz inşaAllah.

Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur.
Doğrusunu en iyi bilen Allah'tır.
Sevgi,saygı ve muhabbetle.
Allah'a emanet olunuz.

yeşil 30. October 2011 03:48 PM

Selam değerli kardeşlerim, siteye yeni üye oldum ama ne zamandan beridir sizlerden biri olduğumu anlatmama gerek yoktur umarım.. Hurafi inançlardan ayrılmış bizzat Kur'an temelli İslamın ülkemize (hatta dünyaya) egemen olması dileğimle, Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum..

ÖmerFurkan 30. October 2011 03:50 PM

[quote=yeşil;10809]Selam değerli kardeşlerim, siteye yeni üye oldum ama ne zamandan beridir sizlerden biri olduğumu anlatmama gerek yoktur umarım.. Hurafi inançlardan ayrılmış bizzat Kur'an temelli İslamın ülkemize (hatta dünyaya) egemen olması dileğimle, Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum..[/quote]

Hoşgeldiniz.

ÖmerFurkan 30. October 2011 03:52 PM

[quote=galipyetkin;10549]Katılabilmek mutluluk verici.Ufkum biraz daha genişleyecek.
Teşekkürler ve herkese selam, saygı, hürmet,ve mutluluklar.

En iyi dileklerimle.
Galip Yetkin.[/quote]

Hoşgeldiniz.

hakikat_yolcusu 14. September 2012 06:20 PM

selamun aleykum
ben de yeni katıldım siteye, inşallah hem benim adıma hem de site adına en iyisi olur. bu hakikat yolculuğumda bana faydası olması dileğiyle siteye selamlarımı sunuyorum. :)

Fers 14. September 2012 06:43 PM

selam,

hoşgeldiniz sayın hakikat yolcusu...

buarada bende birkaç gün önce yani yeni geldim, etkinleştirme hemen olmayınca selam sabah vermeden daldım..

kusura bakılmaz inş...

merdem 12. November 2012 08:05 PM

Inventur!

öhhööö, öhhöööö, :-)

Bende bur(s)aliyim :-)

Vatandas sayimi imkani varmi acaba, kiracilar, evsahipleri, muhacirler, göcedenler??

Kalanlar:

Gidenler:

Dönenler:

Köksalanlar *gg*:

Hicretedenler:

Bilgililer:

Cahiller: <-----------

Hepinize sonsuz selamlar.

mdmahoney 23. January 2014 12:19 PM

Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi, mağfiret ve hidayeti üzerinize olsun.

kul 23. January 2014 03:21 PM

Merhabalar ben yeni üye oldum, araştırdığım bir konuyu sitenizde görünce üye olmaya karar verdim. Fakat [url]http://www.hanifislam.com/[/url] sitesiyle bir alakanız yoktur inşallah. iyi çalışmalar.

dost1 24. January 2014 10:02 AM

Selamun Aleyküm, Değerli Kul Kardeşim.

[QUOTE=kul;18663]Merhabalar ben yeni üye oldum, araştırdığım bir konuyu sitenizde görünce üye olmaya karar verdim. Fakat [url]http://www.hanifislam.com/[/url] sitesiyle bir alakanız yoktur inşallah. iyi çalışmalar.[/QUOTE]

Sitemize hoşgeldiniz. Hans Ayberg ile bir ilgimiz sözkonusu değildir ki sitemizi incelediyseniz olmadığını kendiniz de görmüşsünüzdür.

Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur.
Doğrusunu en iyi bilen Allah'tır.
Sevgi,saygı ve muhabbetle
Allah'a emanet olunuz.

Kezi 3. September 2015 01:38 PM

Selam,

Bugün hanif olarak 5. yılıma giriyorum. bugün yazılanları okuduğumda çok mutlu oldum, Siteniz hayırlara vesile olur inşallah. Allah ın selamı iman eden bütün kadınların ,bütün erkeklerin ve tövbe edenlerin üzerine olsun.

beyazasi 3. September 2015 02:46 PM

Sitemize hoşgeldiniz. Rabbimiz kabul etsin inşAllah.

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:23 PM.