![]() |
Hoşgeldiniz sevgili canlar...
|
[B]Hayırlı olsun Dostlar...
Eski görünüme kavuştuk... Emeği geçenlerden Allah razı olsun...[/B] |
hoş bulduk
iyi forumlar dilerim |
Herkese selam ve sevgiler
Rabbimize Hamd olsun isim olarak hemen hemen hepinizi tanıyorum'bazı forumlardan rabbimiz sayılarınızı artırsın inşallah...bundan sonra bende sizinle vaktim olduğu müddetce olmaya çalışacağım inşallah.. benide bu isimle tanıdığınızı tahmin ederim.iktibas forum ve islami bilinc'ten... bu benim gerçek ismimdir..her yerde bu isimle giriyorum..avrupa'dan katılıyorum..uzun bir zamandır islami forumları okumaktayım..çmodern kitaplık desem yanlış olmaz.her aradığımız konu işleniyor..kitaplardaki yazılanlar kaynaklarıyler veriliyor..yorumlar ekleniyor'yanlış olanlar fikirler ve görüşler eleştiriliyor.. Rabbimiz hayırlı ve feyizli katkılar nasip etsin dileğiyle hepinizi selamlıyorum.... |
Aleykum Selam Bayrak Kardeşim!
[QUOTE=bayrak;2649]Herkese selam ve sevgiler Rabbimize Hamd olsun isim olarak hemen hemen hepinizi tanıyorum'bazı forumlardan rabbimiz sayılarınızı artırsın inşallah...bundan sonra bende sizinle vaktim olduğu müddetce olmaya çalışacağım inşallah.. benide bu isimle tanıdığınızı tahmin ederim.iktibas forum ve islami bilinc'ten... bu benim gerçek ismimdir..her yerde bu isimle giriyorum..avrupa'dan katılıyorum..uzun bir zamandır islami forumları okumaktayım..çmodern kitaplık desem yanlış olmaz.her aradığımız konu işleniyor..kitaplardaki yazılanlar kaynaklarıyler veriliyor..yorumlar ekleniyor'yanlış olanlar fikirler ve görüşler eleştiriliyor.. Rabbimiz hayırlı ve feyizli katkılar nasip etsin dileğiyle hepinizi selamlıyorum....[/QUOTE] Allah razı olsun. Aramıza hoşgeldiniz. Sevgi ve bilgi pınarlarından birlikte çağlayabilmek dileğiyle. Sevgi,saygı ve muhabbetle. Allah'a emanet olunuz. |
selam herkese!! Sitenizi yeni kesvettim daha dogrusu dini konudan kendimi cok yetersiz buldugum icin arastirmaya basladim ve tesadufen buldum. Kendi kendime sordugum ve isin icinden cikamadigim konulara cok akillica yaklasan ve aciklama getirebilen bir site kurmussunuz bunun icin oncelikle cok tesekkur ederim. Kendi adima cok mutlu ve heyecanliyim cunki burdan ogrenebilecegim bilgilerin ileride bir isik gibi beynimde yanacagini simdiden gorebiliyorum.Emeklerinize yureklerinize saglik diyorum
Saygilarimla |
selam. hoşgeldiniz...
|
Hoşgeldiniz Gül kardeş, güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah.
|
Selam.
hayirlara vesile olur insallah. |
Selam Turnalar,
Hoşgeldiniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:14 PM. |