![]() |
Rahim Olanın Adıyla
[SIZE="3"]Herkese kucak dolusu selamlar arkadaşlar,
Sitemizin tekrar faaliyete geçmesi sevindirici, Hayırlara vesile olur inş.[/SIZE] |
[QUOTE=TEBYİN;88][SIZE="3"]Herkese kucak dolusu selamlar arkadaşlar,
Sitemizin tekrar faaliyete geçmesi sevindirici, Hayırlara vesile olur inş.[/SIZE][/QUOTE] [FONT="Times New Roman"][SIZE="3"][B]Aleyküm selam TEBYİN kardeş, Yazılara bakınca hastalığı atlattığını hissettim.:) Sıhhatine kavuştuğuna sevindim.Aramızda olmanız güzel. Hayırlı paylaşımlar. Mutlu ve esen kalın.[/B][/SIZE][/FONT] |
[SIZE="4"]Yok valla
Hastalık devam ama, İyileşmeyebilirim de, Bu yüzden hastalığı bahane edip kendimi atalete atamıyorum, Bir dakika sonra ölsem bile bir dakika önce bir HAK SÖZÜN ya sözcüsü ya tasdikcisi olmalıyım. Rabbim hakkımızda hayırlı olanını verir inş[/SIZE] |
Sayın üye bu bir otomatik mesajdır.
Forum dahilinde şiir yazmadığınız için teşekkür ederiz. |
[QUOTE=serkan2172;974]Sayın üye bu bir otomatik mesajdır.
Forum dahilinde şiir yazmadığınız için teşekkür ederiz.[/QUOTE] [B] Sen öyle san deli çocuk Yeni bir şiirim bitti bitiyor, Bekle, ekleyeceğim Kıskananlar çatlasın emiiii[/B]..:) |
[QUOTE=TEBYİN;998][B]
Sen öyle san deli çocuk Yeni bir şiirim bitti bitiyor, Bekle, ekleyeceğim Kıskananlar çatlasın emiiii[/B]..:)[/QUOTE] Ya bak otomatik mesajlar geliyo bozacaksın forumu? Ama madem öyle ben de senin için bir şiir yazdim bak cumlelerin baş harflerini okuyunca ne çıkıyor? Tavukçudan anca bu kadar şaair olur Ekleyip durma şu dizeleri sonu kötü olur Bir bıraksan şairliği bak nasıl olur. Yalan yanlış laflarla siir mi olur İstersen bırak bu forumları nasıl olur Nedir bu sanat katliyamı söyle nasıl böyle şiirler olur? |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:25 PM. |