Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17. September 2011, 05:38 PM   #67
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Alıntı:
LAİK DÜZENLERDE BÖYLEDİR,BU GÜN BU DÜZENLERDE İÇKİ,KUMAR,FAİZ,ZİNA BAKANLAR KURULUYLA ÇIKARILAN KANUNLARCA SERBESTTİR VE BUNLAR ,LAİKLERE UYAR AMA İSLAMA UYMAZ....
Bu saydıklarınız yönetim şekli olmadığı gibi yönetide kullanılan bir enstürüman bile değildir. Siz laiklik diyince aklınıza içki, kumar, faiz, zina geliyorsa kusura bakmayın sizinle anlamadığınız bir terminolojinin münakaşasını yapamam.

Zaten bir üst satırda cevaben yazdıklarınız içerisinde doğru şeyler yazmış olsanız da cevap verdiğiniz konuyla olan bağlantıyı kuramadım.

korkmayın sizin işiniz size benim inancım bana hesabını mahşerde Allah'a vereceğim. Benim inancımdan, laiklikden size zarar gelmedi gelmez de. Dininizi istediğniz gibi (ancak aşırı gidip din hususunda etrafa saldırmadığınız, kendi inancınızı insanlara dayatmaya zorlamaya çalışmadığınız müddetçe) gönlünüzce yaşamakta serbestsiniz. İnsanları kafir ilan etmediğiniz, hegomanya kurmadığınız, mahalle baskısına yeltenmediğiniz sürece inancınızdan yaşayamadığınız birşey var mı? Size selam olsun.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla