Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17. September 2011, 07:03 PM   #11
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Arkadaşım hem Allahın hükmüyle hükmedeceğiz diyorsun...
Hemde Allahın dinde zorlama yoktur insanları zorlamayın din konusunda sizinle savaşmadıkları sürece (ki bu savaşı sen veriyorsun başkası değil) onlara iyi ve adaletli davranın inançlarında özgür bırakın ayetini çiğniyorsunuz. ben sadece uyarıyorum.

Selam olsundan sonra artık bişey yazıp yazmayacağımın yada Kurandan bihaber kendi kafana göre uydurduğun dini eleştirmeyeceğim diye birşey söylemez kimse. Çünkü sürekli aynı hatayı yapıyorsunuz. Ben adaletle Kuranın hükmünü bildiriyorum.

Siz yönetim şekli ile, insanlar arası ilişki emirlerini karıştırıyor anlamıyorsunuz. Allahın indirdiği ve emrettiği yönetim şekli laiktir. Kimseyi zorlayamıyacağınız gibi diğer dinlere özgürlük ve haklarını vermek zorundasınız.

ben anlamıyorum nasıl kuran adamıyım diyorsun önce kitabı anla. anlamadan yaşamaya çalışınca böyle oluyor işte
yani bu konunun anlaşılmayacak bir tarafı yok, inadından haklı çıkma davandan öte birşey değil seninkisi...

Yine selam olsun sana. laiklikten sana zarar gelmez. Senin inancın sana bizimkisi bize..

Konu hiiic tarafından (17. September 2011 Saat 07:10 PM ) değiştirilmiştir.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla