Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17. September 2011, 07:37 PM   #11
müslümanlardan
Uzman Üye

Tesekkür: 30
72 Mesajina 144 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26
müslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud of

DEĞERLİ FAZL,S...

Bakın ben yukarda aynen şunu demeye çalıştım BU GÜN YERYÜZÜNDE İSLAMLA YÖNETİLENHİÇ BİR YER YOK FERD,İ MÜSLÜMAN VARDIR ama toplumsal hidayet bile yok...

Gelelim ALLAH IN HÜKMÜYLE [islam şeriati] hükmediyoruz diyen idareci ve ülkelere bakın onlarıda KURAN TERAZİSİNE VURUNCA ŞUNU GÖRÜYORUM...

Sakın aldatıcılar sizi ALLAH İLE ALDATMASIN[LOKMAN ,33].

Ve bide adem ve havva yı VESVESEYLE KANDIRAN ŞEYTAN ONLARA ŞUNU DİYOR ,

Ben size gerçekten öğüt verenlerdenim....

değerli fazl,s,suud şeytanları veya başka bölgedeki şeytanın vekilleri ALLAHIN HÜKMÜNE BAŞTA KENDİLERİ UYMADIKÇA ONLARIN ÖĞÜTLERİNİ NE KABUL NEDE İTİBAR EDEMEZ MÜSLÜMANKALMAK İSTEYEN KİŞİ VEYA KİŞİLER..

İSLAM İKTİDARIDA ANCAK VE ANCAK ALLAHIN TAKDİRİYLE OLUR[Buda hak edince hac 41- Onlar ki, yeryüzünde kendilerini yerleştirir, iktidar sahibi kılarsak, dosdoğru namazı kılarlar, zekatı verirler, ma'rufu emrederler, münkerden sakındırırlar. Bütün işlerin sonu Allah'a aittir.

yani iktidar olayıda sünnetullahtır...tavizlerle tevillerle olmaz kanaatindeyim.....ve bakın üç peygamberden başka İKTİDAR olan da yok...ferd bazında müslüman kalmak zorundadır müslüman olarak ölmek isteyen...devletler ve şeyatnın vekil idarecileri batıllarını yapacaklar MÜSLÜMANDA HAK OLAN MÜSLÜMANLIĞINI VELEVKİ tek başınada kalsa[nahl ..120- Gerçek şu ki, İbrahim (tek başına) bir ümmetti; Allah'a gönülden yönelip itaat eden bir muvahhiddi ve o müşriklerden değildi.

saygılar değerli arkadaşıma..

Konu müslümanlardan tarafından (17. September 2011 Saat 07:40 PM ) değiştirilmiştir.
müslümanlardan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
müslümanlardan Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
dost1 (17. September 2011), hiiic (17. September 2011)