Alıntı:
Rabbim in tüm cihana rehber ve hesabın sorulacağı kitap olarak gönderdiği Kur’an, hiçbir dile çevrilemiyor, herkes anlayamıyor, ama işin ilginci fıkıh kitaplarını yazan ya da veli kişilerin kitapları anlaşılıyor, öylemi dostlar.
|
ya adamlar öyle bir düzenek kurmuşlar ki.
Kuran anlaşılmıyor Allah kelamı anlaşılmıyor Allah bilemedi hangi dillere çevrileceğini ama Hadis kittaplarındaki kul rivayetleri ve sözleri anlaşılıyor.
Ben daha sapıklarını da gördüm. hadiste anlaşılmıyor diyip alimlerin kitaplarının onları açıkladığını idda ediyor. HATTA Geçen Alimlerdine imamı rabbani gibilerin sözlerinin anlaşılamıyacağını onların her harfinin bir sürü açıklaması olduğunu söylediler.
Ya bunlar harbi beyinsizler.
Soruyorum bana anlamadığınız ayetleri getirin size anlatayım diyorum, rastgele meal çıkarıyorum okuyorum anladınız mı diye soruyorum... inanırmısınız bazen aralarından inatla "ben anlamadım" diyenler apaçık mealin manasını çok farklı alanlara konulara çekenler bile çıkıyor. Allah boşuna mı diyor; onlar laf anlamaz, onları ancak CEHENNEM ateşi paklar diye. Vallahide doğru billahide doğru.