Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16. October 2011, 05:39 PM   #257
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Bakara 250
Calut ve askerleriyle savaşa tutuştuklarında: Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır. Bize cesaret ver ki tutunalım. Kafir kavme karşı bize yardım et, dediler.

Âl-i İmrân 146
Nice peygamberler vardı ki, beraberinde birçok Allah erleri bulunduğu halde savaştılar da, bunlar, Allah yolunda başlarına gelenlerden dolayı gevşeklik ve zaaf göstermediler, boyun eğmediler. Allah sabredenleri sever.

Onlar mutlaka zafere ulaşacaklardır. (Sâffât/172)
Ve sana şanlı bir zaferle yardım eder. (Fetih/3)

Lordlarım, biz görevimizi yaptık. binlerce mermi attık. yaptığımız hesaba göre Gelibolul yarım adasını 1 inç (2,5cm) kalınlığında bir levhayla kaplayacak kadar mermi attık. ancak ne yazık ki, karşımızda ölüme koşan bir Türk askeri ve çok iyi sevk idare edilen bir komuta heyeti vardı. biz ne yapabilirdik.
IAN HAMILTON

kaderde mağlubiyet varmış ne diyeyim, boğazım düğümlendi, daha fazla konuşamayacağım. nerden çıktın be Mustafa Kemal!.. çok mutluydum senle karşılaşmadan önce.
LORD KICHENER

Şu an mağlubiyeti bütün damarlarımda hissetmekteyim. çok üzgünüm!... oldukça mutluydum, umutluydum. daha düne kadar Çanakkale bizimdir! diyordum. çünkü bu savaşı kazanmak için; askeri, parayı, cephaneyi, her şeyi hesaplamıştım. hepsinde çok üstündük. mutlaka yenecektik. yalnız bir tek şeyi hesaba katmamışız... Mustafa Kemal'i... bağrımda Ingiliz gururu olmazsa, Türkleri alınlarından öpmek, onları ayakta alkışlamak isterdim.
CHURCHILL

Konu hiiic tarafından (22. October 2011 Saat 10:27 AM ) değiştirilmiştir.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla