Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21. November 2011, 04:27 AM   #38
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Alıntı:
hiiic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haşa ben kimseyi putlaştırmıyorum.
Tam aksine peygamberler de başta olmak üzere örnek gönderilmiş insanların "insan" olduğundan yanayım.

Kendisini insan üstü ilan eden herkesin de dolandırıcı yada şarlatan olduğunu idda ediyorum. tabi ilizyoncu değilse.

tekrar ediyorum; Allahın yaratmada ve çekip çevirmede ortağı yoktur.
Doğru yolu göstermek te Allaha mahsustur. Resule uymak için onun getirdiği Kuranı iyice düşünüp anlamaya gayret edelim. Resulün ölümünden sonra bir takım kimselerin uydura geldiği şeyler asıl resulün izinden çıkmaktır. ister 30 cild olsun ister 600 bin çoğu mesnetsiz laf..
Tefsirlerde uyduruk cümleler olursa her kimse o sapıklığa doğru gider..Mahmud efendiyi henüz bilmiyorsunuz.Onun verdiği dersleri ilahiyat fakültelerinde bile bulamazsınız.

Kur'an'ı kendi kafasına göre te'vil eden ve yorumlayanın yeri cehennemdir.SANA RUHUL FURKAN TEFSİRİNİ OKUMANI TAVSİYE EDERİM.

Konu FEDAKARADAM tarafından (21. November 2011 Saat 10:52 AM ) değiştirilmiştir.
FEDAKARADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla