Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21. November 2011, 02:03 PM   #42
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Alıntı:
ahmet karapınar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bana bak fedakar adammısın fedakarsızmısın sen ne dediğinin farkındamısın.hadislere itibar etmeyen müslüman değilse peki ayetlere itibar etmeyip illaki hadis veya falancanın sözlerine itibar edenmi müsüman oluyor git işinebe senin dinin sana benim dinim bana.
Yahu sizler peygambersiz müslümanlardan mısınız?Sizin gibi mezhepsizleri Allah islah etsin.Peygambersiz din mi oluyor?.Geçmişte ki mesajlarımı oku da öyle konuş be kardeşim!.

Bizim yolumuz Ehli sünnet ve Kur'an yoludur.Kur'an'ın tek bir ayetini dahil inkar etmeyiz.

İmanın şartlarından, "peygamberlere iman" vardır.Yoksa siz peygamberlere deiman etmeyenlerden misiniz?. "Amenerrasulü" ayetin mealini oku da gel buraya!.

Konu FEDAKARADAM tarafından (21. November 2011 Saat 02:05 PM ) değiştirilmiştir.
FEDAKARADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla