Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10. October 2008, 11:14 AM   #3
Toslunba
Uzman Üye
 
Toslunba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 217
Tesekkür: 90
69 Mesajina 159 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17
Toslunba is on a distinguished road
Standart

Dostlar bu gibi durumlarda olan yine herzaman olduğu gibi olan bizim gibi sade sıradan vatandaşlara olur. Vatanı biz bekleriz, Milleti biz umursar önemseriz ,biz çalışır didiniriz ama PİLOT kardeşiminde dediği gibi zengin farelere hiç birşey olmaz kaçıverirler.Hemde bizim paralarımızla. Hiç düşünmezlerki taş çatlasa 100 yıl yaşarım, bu kadar para neyime gerek yada hesabını nasıl veririm.
Talak
(8) Nice kentlerin halkı Rablerinin ve O'nun elçilerinin emrinden uzaklaşıp azdılar. Bu yüzden kendilerini çetin bir hesaba çektik ve görülmedik bir azaba çarptırdık.

İSRA 16 - Biz bir ülkeyi yok etmek istediğimiz zaman, şımarık varlıklılarına(pekçok mealde zenginlerine diye çeviriliyor) emrederiz, onlar itaat etmeyip orada kötülük işlerler. Böylece, o ülke helaka müstahak olur, biz de onu yerle bir ederiz.

Selametle..
Toslunba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla