efendi dediğin mahmutun servetinden haberin var mı?
En son güneydoğudan bir nakşibendi şeyhinin ölümünün ardından 20 milyon dolar nakti para ve bir o kadar yatırımı çıktı, varisleri halife ben olacağım diye birbirine girdi...
cübbeli ahmetin havuzlu villası gibi bir "eğreti dünya konağına" ben daha önce girme bile girmedim.
geçenlerde mahmut ve diğer din tacirlerine "insanlığa üstün hizmet" ödülü verdiler. İnsanlığa ve insan haklarına özellikle düşünce özgürlüğü ve insanların ekonomik, sağlık gibi sosyal ihtiyaçlarına yönelik bir hizmet olsa gerek

İnsanlığa üstün hizmet etmiş birisinin oturduğu yerden cincilik tarzı, himmetçilik yapacak bir sahtekar olması beklenmez (!) elbette. nede olsa sadece bir hizmet değil, üstün hizmet... ödül törenine katılanlar arasında jet-fadıl ve aynı mesleği yapan daha niceleri vardı...
sen hangi alimden bahsediyorsun?
dini mahvedecek, onu mahrum bırakacak hocaları felan yazmışsın, şimdi o saydıklarının kimler olduğunu akledebilir misin?.. bu dini bahsettiğin gibi hocalar mahvetti. Hanifler ise temizlemeye, peygamberin getirdiği gibi ilk günkü tazeliğiyle müminlere sunmaya gayret ediyor.
keşke sağdan soldan buraya kopyaladığın bilgileri, yazmadan önce oturup dikkatli dikkatli okusan

Yüce Allah dilemedikçe ne anlatabiliriz ki?