Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10. October 2008, 12:12 PM   #3
Kirpi
Katılımcı Üye
 
Kirpi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 46
Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
Kirpi is on a distinguished road
Standart

Alıntı:
PİLOT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selamlar,

Ey Adem oğulları! Her secde edişinizde güzel elbiselerinizi giyin; yeyin, için, fakat israf etmeyin; çünkü Allah israf edenleri sevmez. * ARAF-31

ALLAH bu sözüyle müslümanın gideceği yolu çizmiştir.

Bu vatan kurufasulye,pilav yiyenler sayesinde kurtulmuştur ki onlar ALLAH ın bu sözünü çok iyi anlamışlar, hayatlarına uygulamışlardır.

Bugün kamuda hovardaca bi hayat sürdürülmekte ve bu artan masraflar gavurdan alınan borçla takviye edilmektedir.Bu borçların faizlerini ödemek için ise kuru fasulye ,pilav yiyerek kurulan dev kamu fabrikaları satılmaktadır.

ALLAH ın sözünü dinlediğin sürece gavura el açmazsın.
Sevgili Pilot kardeş,Yorumunda haklısın amma bir şeyi eksik bırakmışsın Tamamlamak amacıyla söylüyorum.Yorumunuzun sonunda diyorsunuzki;Allah'ın sözünü dinlediğin sürece GAVUR'a el açmazsın.Evet sevgili dostum sözünüz doğru amma eksik Neden?! Çünkü bu tipler zaten Tanrı'ları (PARA)'nın sözünü dinledikleri için gavur gördükleri bizlere el açmıyor - açamıyorlar.
El açmak: Halk'a eğilmek,halkla beraber Halkla olamk - olabilmektir.
Bu adamlar ve bunlaın gibilerin Tanrıları Ceplerindedir Sen merak etme. Bu tipitipler Dilleriyle Allah / Muhammed (a.s.) derler amma şefaati de onları besleyen Peygamberleri kabul ettikleti Emperyalist ABD - AB'den beklerler ve alırlar!
Onların şefaat anlayışları galiba şöyle olabilir mi? : ŞEFAAT YA BÜRÜKSEL.SADAKALLAHÜL BUŞTH.
Sevgi ve dua ile kalınız Huuu...
__________________
Madem ki kul Hak olmaz,kul Hakk'ın gayrı olmaz
Kul çün ayn-ı Hak olmaz kimdir kul kimdir Çalap ?
Kirpi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla