Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30. November 2011, 02:39 AM   #3
Anonymous
Uzman Üye

Tesekkür: 627
164 Mesajina 386 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
Anonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud of

Ben askerlik hizmetinin tamamen kaldırılmasından, profesyonel askerlik sistemine geçilmesinden yanayım.

Askerlik gibi bir gönül işinin zorunluluğu mu olur? Askerlik yapmak istemeyenin askerliğinden ne hayır gelir zaten?

2 ay eğitim verilmiş 20 yaşındaki toy delikanlıları uzun yıllar arazi ve çatışma tecrübesi olan gerillanın karşısına çıkarmak CİNAYETtir. Bu cinayetleri ve akıtılan KAN'ı kullanarak vicdanlarda baskı yaparak bu halkı her geçen gün daha fazla sömürmek ise Kuran'a aykırı başka bir durumdur. Baştaki kimsenin savaşın bitmesini istediğini falan sanmayın. Çünkü en güzel para kan ile kazanılır. Bu yüzden askerliği asla kaldırmazlar. Çünkü gerek yüksek devlet bütçeleri gerek ihaleler gerek özel imkanlar hep bu askerlik hizmeti ve sürmekte olan çatışmalar üzerinden dönüyor.

Kuran'daki savaş emirleri ile halkın durumunu bağdaştırmak çok garip olmuş. Biz savaşta falan değiliz. Devletin nasıl polis teşkilatı varsa, evimize hırsız girmemesi nasıl devletin görevi ise üç beş çapulcu ile başetmek de devletin görevidir. Bir savaş durumu yok hiç bir ülke bize saldırmış değil toprak bütünlüğümüz tehdit altında da değil. Böyle durumda zaten kadın erkek çocuk yaşlı demeden herkes gönüllü olarak koşar.

'Kutsal görev' vb. palavralarıyla halka yutturulan kutsal(!)ın söz konusu para olunca "parayla satıldığını" nerede gördünüz? (bedelli)

"Zorunlu askerlik" saçmalığının bütçesini merak eden hiç yok mu? Bir ülkenin askeri gücü kelle sayısı ile mi ölçülüyor günümüzde?

Bir askeri yıllarca kapatmanın zararlarını biliyor musunuz?

Çalışarak üretim yapmayan, boş şarjörle saçma bir nöbet noktasında boş boş nöbet tutan bu asker için devletin cebinden ödediğini, maliyetini hesap ettiniz mi? Yani hem çalışmasına mani olduğu için zarar, hem maliyetini karşıladığı için zarar. Bıraksalar adam hem kendini besleyecek hem belki başkalarına destek olacak hem de vergi ile devlete.

Ayrıca teknoloji diye bir şey var. 250 tane nöbet noktası ve askerler yerine 250x5 tane gelişmiş gece görüşlü kamera sistemi ve bunları güvenli bir noktadan denetleyen üç beş UZMAN daha güvenli ve ucuz değil mi?

Bunları onlar da akıl ediyorlar ama işlerine gelmez.

ÇÜNKÜ BOL BOL KAN AKMALI, MİLLİ DUYGULAR KABARMALI, Kİ GELSİN DEVLET BÜTÇELERİ, GELSİN İHALELER.

Allah TEPEMİZDEKİ her yönü sarmış HER ÇEŞİT sülüklerden kurtulmamıza yardım etsin.

Konu Anonymous tarafından (30. November 2011 Saat 02:46 AM ) değiştirilmiştir.
Anonymous isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Anonymous Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
Miralay (30. November 2011), yeşil (30. November 2011)