Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30. November 2011, 01:14 PM   #4
Miralay
Uzman Üye

Tesekkür: 4.080
276 Mesajina 635 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26
Miralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud of

Ben Anonymous kardeşimin fikrine daha yatkınım.
Öncelikle acemi birliğinde iki el ateş etmiş askeri Güneydoğuya gönderiyorlar. Yıllarca zor şartlarda eğitim görmüş,kayadan kayaya atlarken şarjör değiştiren teröristin karşısına çıkarıyorlar. Sonra da askerimiz vurlunca ortalık ayağa kalkıyor. Vay efendim,"Şehitler ölmez,vatan bölünmez!" naraları havalarda uçuşur.

Yanlış anlaşılmasın vurulan askerimizin şehitliğini tartışmıyorum.

Ama gözgöre göre ölüme giden gençlerimizden bahsediyorum. Tabii ki,Allah için,bayrak için, vatan için seve seve canımızı vereceğiz. Lakin iki el silah sıkarak oralara gitmek resmen intihardır.

Haluk bey abimiz,herhangi bir savaşa karşı hazırlıklı olunması açısından askerliği elzem görmüş. Kardeşlerim, halkımız zaten doğuştan silaha meraklıdır. Genelde az ya da çok silah kullanmayı bilmeyenimiz nadirdir. Düğünlerde,maç sonlarında,vs... ortalık havaya silah sıkanlarımızla doludur. Merak etmeyin,bir savaş esnasında canı gönülden cepheye koşacak insanlarımız çoktur.

Günümüz elektronik ve teknolojik harp stratejileri zamanıdır. Gelişmiş gözetleme teknikleriyle Anonyous kardeşimin de bahsettiği gibi,tek bir asker bile oturduğu yerden etrafı rahat ve güvenli gözetleyebilir.

Bir tek askerin masraf yönünden devlete verdiği zarar da cabası.
Miralay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Miralay Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
Anonymous (1. December 2011), yeşil (30. November 2011)