Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27. February 2012, 01:29 PM   #3
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Çok sevdiğim bir söz var; "Hayatı ciddiye almayan sonundaki şakaya çok dikkat etsin"..

ALlahın yarattığı sistemde, timsahlar nehri geçmeye çalışan yavru zebraları yakalıyor, aslanlar yavru geyikleri parçalıyor ve kartallar, sevimli minik tavşanların bembeyaz pamuk kürkünü kana boyuyorlar....

Sistem bu...

Diktatörlerin mükemmelliyetçiliği onların despot, korku dolu, itici, soğuk birer ülke kurmasına sebep oldu, Allah ise hemen her ayetinde mükemmel olduğunu üstüne basa basa söylüyor...

ve diktatörlerin şakası olmaz. şakadan anlasalar bile kurdukları sistemlerin kuruluş amacından sapmasını sağlayacak fikir ve davranışları en ağır şekilde cezalandırır ki bu ister kendi evladı olsun ister kendi elçisi.

İşte burda vermek istediğim mesajı pek fazla anlayan yok... Hala bir affedicilik bir merhametcilik beklentisi üzerine yaşıyor insanlar ama ciddiye alınmayan bu kainatın sonundaki şakaya dikkat etmek gerekiyor... Durum anlatılan kadar toz pembe değil, o cehennem ayetlerinde okuduklarım gerçekse (ki hiç şüphem yok) insanoğlunu bekleyen asıl tehlike hücrelerin ölümsüzlüğü üzerine kalacakları sonsuz sıcak yerküre olur...

o zamandan önce, gerçek diktatörden özür dileyip onun tavsiyesine göre yaşamak gerek. Belki öfkesini çekmeyiz...

Belki konuyla da alakasız görenler olabilir ama okurken aklıma geldi... İşte bir insanın yaptığı yapabileceği bir zorbalık örneği paylaşacağım. Ahirette kendisini neyin beklediğinden en ufak bir fikri bile olmayan bu kara cahilin itiraflarını okudktan sonra cehennemin ne olacağına karşı bakışım daha da derinleşti. Allah tüm yüreği temiz ve fiili zararsız insanları kourusun...

Hocalı soykırımına bizzat katılan ve hala interpol tarafından aranan ZORİ BALAYAN 1996 yılında çıkardığı RUHUMUZUN CANLANMASI adlı kitabın da şunları yazıyor,

Biz Hacatur’la ele geçirdiğimiz bir eve girdiğimizde, askerlerimiz 13 yaşında bir Türk çocuğunu pencereye çivilemişlerdi. Türk çocuğu çok ses çıkarmasın diye Hacatur çocuğun annesinin kesilmiş göğsünü onun ağzına soktu. Daha sonra ben ensesinden ve karnından derisini soydum, sonra saat tuttum ve yedi dakika sonra Türk çocuğu kan kaybından hayatını kaybetti. Ruhum halkımın öcünü aldığı için guruluydu. Hacatur daha sonra çocuğun cesedini parçalara ayırdı ve köpeklere attı. Akşama kadar aynı şeyi 3 Türk çocuğuna daha yaptık. Biz Hocalıyı 30 bin kişilik çirkeften temizlemeyi başardık. Daha sonra kiliseye giderek dua ettik.

Okurken insanın kanını donduruyor... Bu küçük çocuk bunu hak edecek ne yapmıştı? Suçu-Günahı neydi? yada bu kadar acı bir sonu hak etmişmiydi, orada yaşadığı o dakikalar karşısında şımarık bir ABD çocuğunun tattığı dünyalık zevkler haksızlık adaletsizlik değilmiydi?
Ahirette cehennemin etrfında diz üstü çökeltilip sıraya dizildiğimizde bu soruların cevabının bile önemsiz olacağından hiç şüphem yok... Mahşer günü gelene kadar kimse despot diktatör gördüm demesin... zebanileri görene kadar kimse acımasızlık gördüm demesin!...

Konu hiiic tarafından (27. February 2012 Saat 01:41 PM ) değiştirilmiştir.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi:
dost1 (28. February 2012), Miralay (20. March 2012), yeşil (28. February 2012)