Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30. August 2012, 02:22 AM   #2
Zinedov
Katılımcı Üye
 
Üyelik tarihi: Aug 2012
Bulunduğu yer: http://fb.com/zinedov
Mesajlar: 71
Tesekkür: 46
28 Mesajina 56 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
Zinedov has much to be proud ofZinedov has much to be proud ofZinedov has much to be proud ofZinedov has much to be proud ofZinedov has much to be proud ofZinedov has much to be proud ofZinedov has much to be proud ofZinedov has much to be proud of
Standart

Alıntı:
aorskaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pekala, kuranda çelişki sözünüzü, ifade hatası, yada yazım hatası kabul edeceğim.
Ben aksini söylemedikçe başka bir şansınız var mı? Bir insan ne diyorsa onu savunuyordur, savunduğu zırt pırt değişmez. Söyleneni yanlış anladıysanız veya ben kestirmeden ifade etmek için veya hatayla yanlış anlaşılabilecek şekilde ifade ettiysem anlamak için sorarsınız, doğrusunu öğrenirsiniz yukarıdaki gibi. Yani benim söylediklerimi, ben doğrusunu söylememe rağmen yanlış anlamaya devam ederek konunun gidişhatını benim üzerime çevirmeye çalışmayın, sizi daha önce ad hominem yapmamanız için uyarmıştım, tekrar uyarayım. Yukarıdaki mesajda böyle bir şey yapmadınız fakat "PEKALA, kabul edeceğim" deyişiniz buna meyilli olduğunuzu düşündürttü o yüzden tekrar uyardım.



Alıntı:
aorskaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ANcak;
1-YANİ MECAZ OLMAYAN ŞEKİLDE anlaşıldığında "Kuran bütünlüğünde oluşan çelişkiler"den bahsettim. demişsiniz...

Şimdi, hırsızın elinin somut olarak kesilmesi halinde kurandaki hangi ayetlerle çeliştiğini yazabilirmisiniz?

2- Daha önce de sorduğum halde cevaplamadığınız; "bütün insanlar için geçerli olacak, her zaman değişmeden ve her yerde uygulanabilecek şekilde; hırsızlık için düşündüğünüz ceza nedir?" sorumu şimdi cevaplayabilirmisiniz?

selamlar...
aorskaya
Şimdi çıkacağım, daha önce verdiğim bilgi ve sorularda buna dair bir şeyler vardı. Ayrıca ek olarak KISAS ayeti de var. Kaybettiğiniz malınızın karşılığı ASLA EL olamaz. Daha sonra daha detaylı yazarım.

Ayrıca hukuki hükümLER çıkaramazsınız demiştim. hukuki hükümLER derken, çeşitli farklı OLASI hırsızlık senaryoları üretip üzerinlerinde düşünün.

Size şu kadar emin söylüyorum: Şeriat(!) ile yönetilen bir ülkede hırsızlık suçu ile suçlansam, eğer kendimi savunma hakkı verilirse sadece Kuran ayetleri ile üzerimde iddia edilen cezanın infaz edilemeyeceğine dair tüm BİLİRKİŞİLERİ ikna ederim. Ya cezam iptal edilir başka ceza verirler ya da sırf öncekilerin haksız yere ellerinin kesildiği ortaya çıkmasın diye ellerimi -haklı olduğumu tam ikna olmuş olarak bilmelerine rağmen- keserler. Size bu yüzden bu konuda düşünmeniz değil uzman yardımı alarak araştırmanız gerektiğinizi söylüyorum, benim bu konuda en ufak şüphem yok çünkü tüm "susturucu kanıtlar" konuya gerekli önemi verip araştırana veriliyor. Araştırın lütfen.

Sizin gibi Kuran bütününe hakim insanların bile bu konuda yanılabildiklerini gördükten sonra bu konuda tüm susturucu delillerin ayrıntılı şekilde sıralandığı detaylı bir yazı yazmaya karar verdim. Allah izin verirse en kısa zamanda yazacağım. Selamlar.
__________________
www.facebook.com/zinedov

Konu Zinedov tarafından (30. August 2012 Saat 02:54 AM ) değiştirilmiştir.
Zinedov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Zinedov Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Miralay (6. September 2012)