Alıntı:
pramid Nickli Üyeden Alıntı
|
indirmek kelimesini gökten indirmek diye anlıyor ve allah'ı gökte arıyorsan gerçekten bulamazsın
oysa ben indirmenin meariç suresinde bahsedilen
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Bir soran inecek azabı sordu:
2.İnkârcılar için;ki onu savacak yoktur,
3. Yükselme derecelerinin sahibi olan
Allah katından.
4. Melekler ve Rûh (Cebrail), oraya, miktarı (dünya senesi ile) ellibin yıl olan bir günde yükselip çıkar.
allah katından inme olduğunu bilirim kuran'ı kerim inmiştir ancak gökten değil allah katından inmiştir ve onu cebrail a.s indirmiştir çünkü allah'u teala peygamberleri insanlara cebrail a.s ıda peygamberlere elçi kılmıştır sen nekadar kelimelerle oynamaya çalışsanda kuran'ı kerim korunmuştur şimdiye kadar değişmedi şimdiden sonrada değişmeyecek
birde allah peygamber efendimizi beğendi kendisini elçi kıldı ona kitap gönderdi'de sizmi beğenemediniz elbette allah sizi beğenmediğiniz peygamberden uzak tutacaktır onun olmadığı bir yere gönderecektir biraz sıcak olabilir ama çekeceksiniz çünkü bunu siz istiyorsunuz allahım ahirette beni peygamber efendimize komşu kılsın
bakıyorum meleklerede karşısınız kudüs temiz arındırılmış bu doğru peki ruh'un anlamı nezaman "bilgi" olarak değişti sizin gücünüz değiştirmeye yetermi sanıyorsunuz onun her harfi korunmuştur
birde allah'ın eyetini değiştirmeye çalışıyorsun kalbine inen cibril demiyor kalbine indiren cibril diyor burdan sen nasıl cibrili ayet olarak anlıyorsun
peygambere karşısınız
meleklere karşısınız
kuran'ı kerimi değiştirmeye saptırmaya çalışıyorsunuz
demekki bizim için 6 olan imanın şartı size 3 olarak kalbinize ilga edildi şimdi indirildi desem göktenmi indi dersiniz tabi size 3 olduğuda kesin değil çünkü daha diğerleri hakkında fikirlerinizi yazmadınız