Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. September 2012, 08:08 PM   #39
nacikocak
Katılımcı Üye

Tesekkür: 5
17 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
nacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud of

Alıntı:
galipyetkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Naci Koçak.

Demişsiniz ki: ''şart aslında birdir 1:allah'a inanmak ve .....''

Ama sevgili Naci Bey eksik demişsiniz. Yoksa elalem sizi yanlış tanır. Müşrikler de Allah'a inanıyorlar ve varlığını kabul ediyorlardı.

Benden soruyorsunuz. Ben imanımı şartlara bağlamadığımdan ''Sünni'' değilim, ama bu inaçta olanlara da saygı duyuyorum. Ben Kur'anın her kelimesine, kainat kitabına da inanıyorum. Bunlar yeterli herhalde.

Saygılarımla.
Galip Yetkin.

galip kardeşim varlığını kabul etmek farklı inanmak iman etmek farklı ne müşrikler ne hıristiyanlar ne yahudiler müslümanlar hariç kimse allaha inanmıyor çünkü allah muhammed benim elçim diyor müslümanlar hariç hangileri allah'ın bu sözüne inanıyor

sünnilik sünnetleri yerine getirmek yani allah'ın rasulü elçisi ile aynı yaşamaktrır sünni değilim derken peygambere benzememekle övünüyorsanız benzememekle övündüğünüz kişiyi allah'ın nekadar sevdiğini ve kendisine elçi seçtiğini onlarca ayette sadece onu övdüğünü düşün uzunca düşün yaptığınız doğrumu yanlışmı
nacikocak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla