Tekil Mesaj gösterimi
Alt 8. September 2012, 09:40 AM   #50
nacikocak
Katılımcı Üye

Tesekkür: 5
17 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
nacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud of

Alıntı:
khaos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yine anlamamışsın yine anlamamışsın
ben ayeti inkar mı ediyorum? sen yalancısın, iftiracısın

ben sana
''Allah insanlara yasakladığı ve her toplum tarafından ahlaksızlık olarak kabul edilen şeyleri peygamberlerinin yapmasını emreder mi?''diye sormuştum.verdiğim örnekler içki,adam öldürme ve zinaydı

sen Allah isterse bebeği bile peygambere helal kılardı diyosun.yani sen diyorsun ki Allah isteseydi peygambere pedofiliyi serbest bırakırdı.Benim yazımda verdiğim örneklerin ayette bahsedilen şeylerle ne alakası var.bu ayette(ahzap 50) tüm toplumlar için ahlaksızlık olarak görülebilecek bir konu yok ki.ama sen böyle bir iğrençliği peygambere yakıştırabiliyorsun.seninle aramızdaki fark bu zaten.

yazık...
tabi ayetleri yalanlayıp değiştirmeye çalışan biri için kendi yazdığı soruyu değiştirmesi gayet normal işte senin sorduğun sorunun ilk şekli

5.Allah insanlara yasakladığı ve her toplum tarafından ahlaksızlık olarak kabul edilen şeyleri peygamberlerinin yapmasına izin verir mi? yada emreder mi?

burada iki soru var emredermi ve izin verirmi ama bu soruyu emredermi diye değiştirmişsin

oysa ben senin gibi çaktırmadan değil açıkça verdiğim cevabı değiştiriyorum ben senin emredermi soruna emretmez demiştim ancak daha sonra düşündüm ve yanıldığımın farkına vardım ve tövbe ettim çünkü allah toplum tarafından ahlaksızlık olarak kabul edilen suçsuz olan kendi çocuğunu boğazlamayı hz ibrahime emretmiştir allah dilediğini yapar ve bunu yaparken toplumun ahlaksızlık sayıp saymamasını umursamaz çünkü toplumu ve toplumun ahlaksızlık saydığı şeyleri zaten o yaratmıştır bu husus içki kumar zina ve aklına gelebilecek herşey için aynıdır allah birşeyi emredeceği zaman ve izin vereceği zaman ne senden nede toplumdan ne utanır nede korkar
nacikocak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla