Tekil Mesaj gösterimi
Alt 9. September 2012, 02:07 PM   #63
khaos
Uzman Üye

khaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 229
167 Mesajina 302 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
khaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud of

Alıntı:
nacikocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım bak ben arapça okumayı biliyorum ancak anlamını bilmiyorum belki sende bilmez anlamazsın diye türkçe anlamını yazıyorum ama onuda anlamıyorsun öldürmek günah habil ile kabil örnek demişsin doğru ama bak allah hz ibrahim'e neyi emretmiş ayet allah'ın ayeti aşağıda ve türkçe

Biz de onu halim bir çocukla müjdeledik. Böylece (çocuk) onun yanında koşabilecek çağa erişince (İbrahim ona): "Oğlum" dedi. "Gerçekten ben seni rüyamda boğazlıyorken gördüm. Bir bak, sen ne düşünüyorsun." (Oğlu İsmail) Dedi ki: "Babacığım, emrolunduğun şeyi yap. İnşallah, beni sabredenlerden bulacaksın."

lütfen başka hiçbirşey yazmadan ve yorum yapmadan eğer anladıysan bana sadece allah hz ibrahim'e neyi emretmiş onu yazarmısın
naci bey,
İbrahim'in oğlunu kurban etmesi Allah'ın emriyse Allah emrinden hükmünden vaz geçmiş bunu mu demek istiyorsunuz.

1-İbrahim in oğlu olduğunda kurban edeceğine dair adağı var
2-verilen söze karşılık yapılan bir imtihan var
3-filiyata dökülmemiş bir olay var(burası çok önemli)

Naci Bey kabul et artık Allah dileseydi bebeği bile peygambere helal kılardı demek abesti işte kardeşim.Yoksa benim verdiğim uç örneklerin daha uçlarınıda veririm sana Allah dileseydi demek kolay
Ayrıca sana verdiğim örneklere hiç bir şey dememişsin.

Konu khaos tarafından (9. September 2012 Saat 02:29 PM ) değiştirilmiştir.
khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla