Alıntı:
ates demir Nickli Üyeden Alıntı
Allah ı ve ayetlerini eleştirmek mi? Haddinizi aşmayın. Ben bir olan, samed olan, doğurmayan ve doğrulmayana uyuyorum. Ayetleri istediğiniz gibi eğip bükemezsiniz. Sizin anlayışınızla anlamak zorunda değilim.
Allah size şahdamarından da yakınken sürekli O nu ararsınız. Oysa işçinin hakkını yer vicdanınızı dinlemezsiniz. Allaha ibadet ettiğinizi sanırsınız. Sonra Allah a uymuş oluyorsunuz öyle mi? Herkes önce kendine bir baksın.
Cennet ve cehennem hakedene verilecek. Veren ne sensin ne de ben. Allahlığı Allaha bırak.
Allah adaletlidir.
Siz vicdandan yoksun Allaha ibadet ettiğini sanan zavallılar elinize geçse sizin gibi olmayanları diri diri yakarsınız. Sizin düşünceye farklılığa tahammülünüz yok. Nebi zamanında yaşamış bir yahudi olsaydınız ilk siz karşı çıkardınız nebiye.
Selam der Kasas 55 e yollarım naçizane sizi...
|
baştan beri yazdıklarınızda namazın olmadığını sünnetin ve hadislerin yalan ve gereksiz olduğunu söylüyorsunuz allah'a kitabına inanıyoruz doğru söyler diyorsunuz allah'ın kitabını gönderdiği ve kitabında elçimdir rasulümdür dediği peygambere inanmıyorsunuz elçi ne demek allah'tan gelen emirleri bize ileten aracı demek peygamberin söylediklerine inanmamak dolaylı yollardan allah'a inanmamak değilmidir
şimdiye kadar size sorduklarımdan 1-2 soruya bile cevap vermemeniz o sorulardan kaçmanız verecek cevabınız olmadığını gösterir burada bana cevap veremiyorsunuz hesap günü allaha nasıl cevap vereceksiniz
yukarıdakileri okuyunca şimdi dersinizki hangi soruna cevap vermedik işte aşağıdaki sorulara yeniden soruyorum
1: allah'a inanıyormusunuz
2: peygamberine inanıyormusunuz
3: kitabına inanıyormusunuz
eski sorularımı azalltım iki tane yeni soru ekliyorum
4: peygamber efendimiz kendisine indirilen kitabı yanlışmı anladı salatı namaz olarak kabul etti namaz kıldı veya onun salat namazdır dediğini ve namaz kıldığını söyleyen torunları ve ashabı komple yanlışmı anladılar veya hepsi yalancımı
5: madem size göre allah'ın elçisi yalan söylemiş veya onun ashabı torunları ondan duyan ve gören herkes yanlış anlamış veya peygamber kendine iletileni anlamamışda siz anlamışsınız dediğiniz doğru diyelim allah salat edin derken sadece dua edin demek istedi siz bunu iddia edenler biz namaz olarak kabul edipte allah'ın kuran'da emrettiği vakitlerde namaz kıldığımız gibi her gün her vakit dua ediyormusunuz
sorularıma dördüncü soru hariç 1-2-3 ve 5
sadece evet veya hayır diye dördüncü soruya ise sadece hepsi yalancılar veya hepsi yanlış anlamışlar diye cevap verirseniz sevinirim