baştan beri yazdıklarınızda kuran'da emredilenin namazın olmadığını sünnetin ve hadislerin yalan ve gereksiz olduğunu söylüyorsunuz allah'a kitabına inanıyoruz doğru söyler diyorsunuz allah'ın kitabını gönderdiği ve kitabında elçimdir rasulümdür dediği peygambere inanmıyorsunuz elçi ne demek allah'tan gelen emirleri bize ileten aracı demek peygamberin söylediklerine inanmamak dolaylı yollardan allah'a inanmamak değilmidir
haşa bana hesap vermek zorunda değilsiniz ama şimdiye kadar size sorduklarımdan 1-2 soruya bile cevap vermemeniz o sorulardan kaçmanız verecek cevabınız olmadığını gösterir öyle düşündüm burada bana verecek cevap bulamıyorsunuz hesap günü allah'a nasıl cevap vereceksiniz
yukarıdakileri okuyunca şimdi dersinizki hangi soruna cevap vermedik işte aşağıdaki sorular yeniden soruyorum eski sorularımı azalltım iki tane yeni soru ekliyorum
1: allah'a inanıyormusunuz
2: peygamberine inanıyormusunuz
3: kitabına inanıyormusunuz
4: peygamber efendimiz kendisine indirilen kitabı yanlışmı anladı salatı namaz olarak kabul etti namaz kıldı veya onun salat namazdır dediğini ve namaz kıldığını söyleyen torunları ve ashabı komple yanlışmı anladılar veya hepsi yalancımı
5: madem size göre allah'ın elçisi yalan söylemiş veya onun ashabı torunları ondan duyan ve gören herkes yanlış anlamış veya peygamber kendine iletileni anlamamışda siz anlamışsınız dediğiniz doğru diyelim allah salat edin derken sadece dua edin demek istedi siz bunu iddia edenler biz namaz olarak kabul edipte allah'ın kuran'da emrettiği vakitlerde namaz kıldığımız gibi her gün her vakit dua ediyormusunuz
sorularıma dördüncü soru hariç 1-2-3 ve 5 sadece evet veya hayır diye dördüncü soruya ise sadece hepsi yalancılar veya hepsi yanlış anlamışlar diye cevap verirseniz sevinirim hadi soruları istediğim gibi cevaplayında verecek cevap bulamadığınız konusunda yanlış düşündüğümü gösterin bana
Konu nacikocak tarafından (11. September 2012 Saat 09:36 AM ) değiştirilmiştir.
|