Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12. September 2012, 06:23 PM   #77
nacikocak
Katılımcı Üye

Tesekkür: 5
17 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
nacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud of

Alıntı:
Miralay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam Naci bey
Şimdiye kadar yazdıklarınızı okudum,yoğunluktan sadece bir kısmına cevap yazabildim. Israrla sorduğunuz için bana cevap hakkı doğuyor.
Mavi yazılanlar benim cevaplarımdır.
ebu cehilin namaz kılıp sakal bıraktığını ve oruç tuttuğunu yazmışsın ebu cehilin bu yaptıkları günümüze kadar dosdoğru rivayet edilmişte kuran'da salat diye bahsedilenin namaz olduğu ve peygamber efendimizin namaz kıldığı ve diğer ibadetler değiştirilmiş öylemi buna eminim kendiniz bile inanmıyorsunuz ama ayet ve hadisleri yalanlayıp birsürü ibadetten kurtulmak varken onları doğru anlayıp ibadet etmek işinize gelmiyor bu yaptığınız aynı kemal sunalın filmde ekmek kuyruğunda bekleyenlere aşağıdaki fırın bedava ekmek veriyormuş deyipte daha sonra ya veriyorsa diyerek kendininde gitmesine benzer

piramid ayetleri değiştirmiş yakaladım onu uyarmak yerine yazdığı yazıyı beğenmişsin tabi bu normal camide allah'ı zikredenlerin safına belkide hiç katılmadınız safınız belli ve hepiniz aynı saftasınız

sen ve arkadaşlarının yolu ne kötü bir yol
nacikocak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla