Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19. September 2012, 05:59 PM   #7
raven
Uzman Üye

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 97
52 Mesajina 104 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
raven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud of

selam arkadaşlar burada daha yeniyim sizin kadar da bilgili değilim o yüzden bir sürü sorum olacak cevap verirseniz memnun kalırım.
şimdi ben bu tartışmayı başından sonuna kadar okudum iki tür görüş var birincisi naci koçakın savunduğu şeyler ikincisi karşısında olanların.karşısında olanların hepsinin düşünceleride bir düzlemde değil.kafam biraz karıştı.
anlamadığım bir kısım arkadaş peygamberi hiçe mi sayıyor.ikincisi okuduğum yazılarda naci koçakın karşısında olanlar şunu açıkça yazamamış islam ın ibadet şekli nedir?zikir diyosunuz zikir nedir nasıl yapılır.yada şöyle sorayım peygamber nasıl ibadet ederdi.herhalde kimse Allah ın peygamberinden daha iyi gönderdiği kuranı bilemez veya anlayamazdı.farz ediyorum geleneksel islama bağlı olanlar yanlış biliyor olabilir bende doğrusunu bilmiyorum.ama burdaki meseleyi en kral bilen arkadaş bir yanıt versin birader ya bu islamın peygamberi nasıl ibadet ederdi.
raven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
raven Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
nacikocak (19. September 2012)