Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22. September 2012, 09:46 AM   #151
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Alıntı:
nacikocaçak
daha önceki mesajlarda kuran'da herşey vardır diye iddia eden siz değilmiydiniz
Arkdaşım, hep aynı şeyi söylememe rağmen ya anlatamıyorum ya bilinçli olarak yanlış anlaşılıyorum...

Kuranda DİN adına herşey açıklanmıştır. Ancak hayat kanunlarını insanlar kendileri oluştururlar.

HAtta laiklik konusunda da bunları ele aldık, ama ya okumadınız ya da anlamadınız.
Aynı şeylerle muhatap kalmaktan sıkıldım, hep aynı sorulara cevap vermekten sıkıldım.

Naci bey, salat nedir secde nedir açıklayın demişsiniz.
Sitede biz bu konuları defalarca açıkladık, hiç secde bölümüne girip secdenin ne demek olduğunu okudunuz mu? Hadi diyelim okumadınız, secde hakkında hiç düşünmediniz mi ki; bütün canlılar (kedi, köpek, kuş, güvercin, balık v.s.) nasıl secde etmektedir? Gölge nasıl secde etmektedir? Yusufun babası ve kardeşleri Yusufa nasıl secde etmektedir? Bunlar Kuranda yazarken siz hiç bunlar nasıl olur diye düşünmediniz? hiç sormadınız mı kendi kendinize?

Kuranda Dİn hakkında her hüküm KESİN olarak inmiş ve apaçık şekilde açıklanmıştır.

Bakara 282
... Allah size gerekli olanı öğretiyor ...

Ancak yönetim uygulamaları insana bırakılmıştır.
Tıp uygulamaları, mühendislik hizmetleri, tenik servis, saç kesimi v.s. açıklanmamıştır.
Bu konuları laiklik başlığında da tartıştık ama yine aynı soruyu görünce şaşırdım açıkcası... bilerek mi yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz...
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Miralay (22. September 2012)