Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22. September 2012, 09:12 PM   #3
nacikocak
Katılımcı Üye

Tesekkür: 5
17 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
nacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud of

Alıntı:
dost1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamun aleykum! Değerli nacikocak Kardeşim!

Sizden istirhamım size yazılanları ve yazdıklarınızı dikkatle okumanızdır. İnsanların söylemedikleri şeyleri söylemiş gibi aktardığınızın farkında mısınız bilmiyorum?

Size yazdığım yazıda:
"Değerli nacikocak size de Piramid'e de Kardeşim diyorum. İkiniz de Müslüman Kardeşlerimsiniz. İkinizi de yazılarınız dışında tanımıyorum. Bu yüzden; "...sizin ve arkadaşlarınızın..." türünden ayrımcılık içeren sözleri kullanmazsanız mutlu olurum.

diye durumu belirttim.

Bu yazının;
"pramid ile herhangi bir arkadaşlığımız yok onu neden koruyum yazmışsın"
neresinde böyle bir ifade bulunmaktadır.

Değerli Kardeşim!
Herkes kendisinden, yazdıklarından sorumludur.Lütfen! Eğer bana yazmak istiyorsanız yazdığım yazıları referans alarak yazdığım forumların altına yazınız.

Sitemize üye olmak için başvurduğunuzda; Sitenin Kurallarını okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi belirttikten sonra üye olunabildiğini bilmeniz gerekir.

Bu kuralları ya okumadanız ya da okurken dikkatinizden kaçtı.
Forum Kurallarının 11. maddesi:
"Bir konuda forum açılmadan önce o konuda bir forum olup olmadığı araştırılmalıdır. Uygunsa o başlık altında devam edilmelidir."
demektedir.

Sorduğunuz sorular ile ilgili olarak açılan o kadar çok forum vardır ki,okumak için epeyce bir zaman ayırmanız gerekir.

Buraya tıklayarak bakarsanız sorduğunuz sorularla ilgili açılan forumları görürsünüz.

Değerli Kardeşim!
Sorduğunuz sorularla ilgili açılan forumları açar okursunuz. Okuduklarınızdan katılmadığınız görüşler varsa gerekçeleri ile belirtirsiniz. Formu açan kişi de size cevabını verir.

Forumumuz cedelleşme yeri değil müzakere etme yeridir. Bu bilinçle;
Sevgi ve bilginin pınarlarından hepbirlikte çağlayabilmek dileğiyle.

Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur.
Doğrusunu en iyi bilen Allah'tır.
Sevgi,saygı ve muhabbetle.
Allah'a emanet olunuz.
aleyküm selam halil bey anlamadım "ikinizide yazınızın dışında tanımıyorum" yazmışsınız ben bunu "arkadaşlığım yok" şeklinde yazdım bunu kasteddiyseniz çok uzak kelimeler değil tanımadığınız bir insanla arkadaşlığınız yoktur farketmediğim anlamadığım farklı bir hatam varsa söyleyin düzeltiyim ama bu söylediğimi kasteddiyseniz söylediğim gibi aynı anlama geliyor

Konu nacikocak tarafından (22. September 2012 Saat 09:19 PM ) değiştirilmiştir.
nacikocak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla