Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23. September 2012, 10:30 AM   #173
nacikocak
Katılımcı Üye

Tesekkür: 5
17 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
nacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud of

Alıntı:
khaos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili raven,
klişe laflar nedir açıklayınız.ayetler mi?
Tanrı sözlerini herkes için göndermiştir.Ama insanlar nasipleri kadarını alır.Buradaki dostların hepsi Allah yolunda insanlar.Kur an üzerine birer müslüman olarak çalışma yapıyorlar.Anlamak için.Tanrıya daha iyi kul olabilmek için.Sanırım buna üfürükçüler,şeyhler,babalar,dedeler kadar hakları var.
Allah hepimizin ilmini artırsın ki daha çok nasiplenelim.

khaos sana okadar güzel bir mesaj yazdımki hala kimlerin safındasın

kardeşim klişe laflar pramid'in allah'ı soğana benzetmesi bazılarının peygamberi hiçe sayması namazı abdesti orucu ve ibadetleri kabul etmemesi

sana diyorumki allah'ı soğana benzeten pramid'in değilde ne yaparsan allah rızası için yap mükafatını mutlaka alırsın diyen benim safımda ol

benim ve ravenin mesajlarına bak değil haşa allah'a ayete dil uzatmak savunmaktan başka bir işimiz varmı

kalkıp allah'ın rızasını kazanmak için kıyam etmeye yani ayakta durmaya rüku etmeye yani ikiye bükülmeye secde etmeye imtina eden bu yüzden açıkça gönderilmiş ayetlerin manalarını değiştirmeye çalışan insanlara değilde ravenemi soruyorsun klişe laflar ayetlermi diye

seni onlardan biraz farklı anlıyorum allah rızası için onlara uyma onlar gerçekten ayetlerde kelime oyunu yapıyorlar bak verecek cevap bile bulamıyorlar

miralaya yazdığım şu yazıyı oku haksızsam söyle haklıysam beni dinle onlara uyma

şimdi daha önce bana şehre secde edrek yani sürünerek girmelerimi emrolundu diye sormuştunuz yine burada sizin nasıl anladığınız önemli ozaman bende sorarım secde etmek sürünmekmi tabiki hayır bu sadece kelime oyunu olur halbuki anlamak ve anlatmak istediğimizde kelime oyununa gerek kalmaz nasıl öğretmen içeriye daldığınızda çık dışarıya kapıya vurarak gir dediğinde kapıya sürekli değilde öğretmenin kabul edeceği kadar vurup öyle girmemiz gerektiğini anlıyorsak allah secde ederek girin dediği zaman elçisinin öğrettiği iki rekat şükür namazının yeterli olacağını anlamamız gerekir

onlar secdeyi sürünmek anlıyor ben böyle anlıyorum hala onların safındamısın

Konu nacikocak tarafından (23. September 2012 Saat 10:33 AM ) değiştirilmiştir.
nacikocak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla