Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23. September 2012, 09:34 PM   #189
bartsimpson
Super Moderator

bartsimpson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 481
200 Mesajina 303 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
bartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud of

Alıntı:
nacikocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim fizik yunanca tabiat demektir tabiatın şeklini inceleyen bilim dalı olarak ortaya çıkmış ancak günümüzde kainatta ne varsa hepsini fizik inceler bazı bilim adamları tek bir konuyu incelediği için o konuyu bilimin bir dalı olarak kullanırlar örneğin senin söylediğin astrofizik veya jeofizik gibi ama aslında tıp dahi fiziğin bir konusudur çünkü insanda şekilsel bir varlık ve şu anda fiziğin en yoğun olarak incelediği atomlardan oluşmuştur bu yüzden ben hepsini inceliyor ve hepsine ortak olarak fizik diyorum
Arkadaş birşeye de "he" de be

O senin dediğin Kozmolojinin diğer bir kolu olan kuramsal fiziğin ve onun alt dalı olan kuantum mekaniğinin konusudur.

Yazılarınızı okuyorum hatta haklı bulduğum taraflarda var dı, ama birşeyler öğrenme ve öğretme amacınızdan uzaklaştığınızı görüyorum.

Bu kadar kasmayın.
Gergin olmayın.
Kendinizle barışık olun. Tüm dünya size karşı değil.

Bakın buradaki insanlar sabırlıdır, ne kadar küstah olunsa da tahammül ederler.
Siz çıkın dışarıda Muhammed Peygambere "pedofili" anlamına gelecek bir laf söyleyin bakın ne oluyor.
Parçanızı bulamazlar.

Aynı şekilde Pyramid'in "soğan" benzetmesi ve "Allah bir put değildir tapınılacak" söylemi içinde bence siz düşünün ve biraz sabırlı olun...

Hürmet ve sevgi ile
bartsimpson isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
bartsimpson Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi:
dost1 (23. September 2012), merdem (17. July 2013), Miralay (24. September 2012)