Sevgili arkadaşlar,
Foruma benim gibi yeni katılan kişiler genellikle bir konuyu araştırırken bu siteyle tanışıyor.Forumdaki tartışılan konular itiraf etmeliyimki hem dikkat çekici hemde cezbedici.
Eğer benim gibi araştırmaya tartışmaya meraklıysanız bu site tam da isteklerinize cavap verecek bir site.
İnsanların fikirlerini tartışması çok seslilik bazen tartışılamayacak tabu olmuş konuların bile ele alınması benim bu siteye üye olmamı sağladı.
Lakin;
dikkatimi çeken bir konu varki belirtmeden geçemeyeceğim.Forumdaki bazı arkadaşların burunlarından kıl aldırmaz tarafı insanı gerçekten irite ediyor.
Alay edebilirsiniz, hatta bazen kırıcı laflarda kullanabilirsiniz.Bunları aramızda konuşup çözmek basit.Ama insanlara soru sorup sonrada cevap vermeye tennezzül etmeyen arkadaşlara söyleyecek bir iki lafıım var.
Ben lafı eveleyip gevelemeyi kaçak dövüşmeyi sevmem bu sözlerim sana Galip Yetkin.Bak ismini veriyorum senin gibi gölge savaşı yapmıyorum.Burası bir tarikatın sitesi değil arkadaşım.O yüzden insanların sana biat etmesini bekleme.Kimse senin her söylediğini kabul etmek zorunda değil.Tartışma konusu açacaksan veya soru soracaksan karşı fikirleri duymayada yad eleştirilere hazır ol.Yok herkesin senin söylediklerini kayıtsız şartsız kabul etmesini istiyorsan en azından benim gibilere ulema havasıyla bir daha soru sorma kusura bakma gül ağacı değilim.
Saygıdeğer Dost1
Daha öncede söylediğim gibi ilminizin hayranıyım.Bart ın belirttiği üzere büyüklüğünüzü gösterdiniz.Sözlerinizle ve eylemlerinizle ne kadar saygı değer bir insan olduğunuzu tekrar gösterdiniz.Saygılar ve hürmetler size
Sevgili Ateş Demir istemeden kalbinizi kırdımsa affedin.öyle bir niyetim yoktu gerilen ortamı yumuşatmak istemiştim.Söylediğiniz kelimeleri unuttum gitti.Umarım sizde aynısını yaparsınız.
Sevgili bart sende sağduyulu yaklaşımın için saol kardeşim.
Konu raven tarafından (24. September 2012 Saat 07:15 PM ) değiştirilmiştir.
|