Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24. September 2012, 09:55 PM   #200
nacikocak
Katılımcı Üye

Tesekkür: 5
17 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
nacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud of

Alıntı:
bartsimpson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaş birşeye de "he" de be

O senin dediğin Kozmolojinin diğer bir kolu olan kuramsal fiziğin ve onun alt dalı olan kuantum mekaniğinin konusudur.

Yazılarınızı okuyorum hatta haklı bulduğum taraflarda var dı, ama birşeyler öğrenme ve öğretme amacınızdan uzaklaştığınızı görüyorum.

Bu kadar kasmayın.
Gergin olmayın.
Kendinizle barışık olun. Tüm dünya size karşı değil.

Bakın buradaki insanlar sabırlıdır, ne kadar küstah olunsa da tahammül ederler.
Siz çıkın dışarıda Muhammed Peygambere "pedofili" anlamına gelecek bir laf söyleyin bakın ne oluyor.
Parçanızı bulamazlar.

Aynı şekilde Pyramid'in "soğan" benzetmesi ve "Allah bir put değildir tapınılacak" söylemi içinde bence siz düşünün ve biraz sabırlı olun...

Hürmet ve sevgi ile

kardeşim neden birşeyede he demiyorum çünkü ben yazdım fiziğin neredeyse bütün dallarını bir sayıyorum ve inceliyorum bu benim bilim anlayışım ve "araştırın" yazdım eğer yazdıklarımda yanlış bulursanız bende he deyim ancak bana araştırdık bak böyleymiş diye bir mesaj göndermedinizki (resmi gönderdiğin değil bir sonraki mesajımda araştır diye yazdım araştırıp doğru veya yanlış diye cevap yazmadınız) he deyim bakarsan neredeyse her mesajımda bana cevap verilmemesinden yakınıyorum gelmeyen cevaplardan hangisine he deyim

yani kısaca he diyebileceğim bir cevap verilmiyorki daha doğrusu hiç cevap verilmiyor istersen karşılık görmemiş yanıt verilmemiş cümlelerimi yazıyım tahmin ediyorum yirmiden az çıkmaz sen olsan ne derdin

verdiğin hikaye gerçekten güzel ve sabır konusunda haklısın zaten sabretmesem yazmaktan vazgeçerdim çünkü yine yakınıyorum yazmamın bir anlamı yok çünkü soru soruldukça cevap veriyorum ancak soru sorduğumda insanlar ya cevap vermemek için mesajlarına ara veriyorlar yada farklı bir konu açıyorlar tek amacım senin hikayedeki gibi "belki biri için farkeder"
(mesajlara ara vermede miralay istisna hakkını yemeyim ara verme sebebini açıklamış)

pramid konusunda şunları söyleyebilirim

karşınızdakinin allah hakkındaki düşüncesinde bir kuşkunuz varsa soru şeklinde sorarsınız bunu bende yaparım mesela "haşa allah bilmiyor" derim veya "allah bilmiyormu" diye sorarım ama allah bilmiyor demem ya başına öyle olmadığını belirtmek için haşa kelimesini koyarım yada dediğim gibi bu karşımdakine soru şeklinde olur
pramidin yaptığı gibi bir cümlenizde allah'ı soğana benzetip diğerinde allah bir put değil tapınılacak derseniz ikinci söylediğinizin doğruluğuna inanırım ama sizin samimiyetinize asla

bir insanı kötü birşeye benzetip sonra onun iyiliğinden bahsederseniz ikisinide anlarım çünkü bir insan hem iyi hem kötü olabilir ama allah'ı kötü hiçbirşeye benzetemezsiniz çünkü o yücedir bütün noksanlıklardan münezzehdir hiçbirşeye denk değildir (soğan dahil)

Konu nacikocak tarafından (24. September 2012 Saat 10:11 PM ) değiştirilmiştir.
nacikocak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla