Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24. September 2012, 11:29 PM   #207
raven
Uzman Üye

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 97
52 Mesajina 104 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
raven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud of

daha öncede yazdım şimdide yazıyorum
Peygamber insanlara sadece kendisine inen ayetleri okuyarak mı insanları müslüman olmaya ikna etti?Kendisine inen ayetleri insanlara okuduktan sonra hadi bana eyvallah diyip koyun gütmeye mi gidiyordu.Bizler burada kuranı okuyup hepimiz farklı yorumlar yaparken Allah ın peygamberi KURAN konusunu hiç mi insanlarla kritik etmedi.Hiç mi ayetleri insanlara yorumlamadı anlatmadı..

biz bile bu hakkı burada kendimizde buluyorken neden bu hakkı peygambere vermiyoruz.Bence kaçırdığınız nokta burası

Yine ikinci sorum peygamber nasıl ibadet ederdi?
Kurana bak cevabını bulursun dedi arkadaşlar.resul yaşadığı müddetçe bir adamda görmedimi bu resul nasıl ibadet eder diye.Peygamberde insanlar böylemi cevap verdi acaba.kurana bakın! burada hepimiz kuranı okuyup kimimiz namaz var kimimiz zikir var kimimiz salat var diyoruz..Hem igili ayetler gelene kadar müslümanlar ibadet yapmadımı?
yok ibadette yok diyorsanız o ayrı (din ve ibadet olgusu birbirini tamamlayan öğelerdir.Aksi insan fıtratına aykırı)

Konu raven tarafından (24. September 2012 Saat 11:32 PM ) değiştirilmiştir.
raven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla