Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28. September 2012, 07:02 PM   #253
nacikocak
Katılımcı Üye

Tesekkür: 5
17 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
nacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud of

Alıntı:
dost1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamun Aleykum! Değerli Nacikocak Kardeşim!

Aşağıdaki yazı size ait değil mi?

Piramid Kardeşimizinİ
"Arkadaşlar nacı yazı ve ayetleri okumaz; BİLDİĞİNİ OKUR."
sözünü haklı mı çıkarıyorsunuz?

Lütfen! "... denizde 12 yolu kim açtı..." sorunuzdaki sözetiğiniz deniz hangi denizdir? Söyler misiniz?

Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur.
Doğrusunu en iyi bilen Allah'tır.
Sevgi,saygı ve muhabbetle.
Allah'a emanet olunuz.
aleyküm selam halil bey siz sorunuzda 12 km yol demişsiniz bu 12 kilometrenin kısaltmasıdır ben ise 12 yolu kim açtı demiştim o yazımda bunun düzeltmesini yaptım yinede pramid'i haklı bulmak istiyorsanız fikrinize saygı duyarım zaten bu fikre yabancıda değilim

yol sayısının 12 olduğu rivayettir bakara suresi 60. ayette allah onların herbirinin içmesi için 12 pınardan bahseder buda rivayetin doğruluğu ihtimalini kuvvetlendirir

hangi deniz olduğuna gelince hz musa ve kavmi kızıldenizi aşarak kendilerine vad'edilen topraklara kudüse gidip yerleşmişlerdir yine bu denizin kızıldeniz toprakların kudüs olduğu kuran'da belirtilmemiş sadece rivayettir
nacikocak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla