Neden, önceden nereden çıktığını bilmediğiniz halde, öğrenmeden de yazımı tenkit ettinizki?...(aorskaya)
bu ifadeyi anlamadım...
Ben de bunun aksi yönde açıklamalarda bulunurken, siz bana muhalif olacak şekilde konuya giriş yaptınız...(aorskaya)
muhalif olma niyetinde değilim...
Ben yazımı, melek kavramını rabbimizin gücü olarak kabul edenlere yazmıştım. Ama, siz aslında öyle düşünmemekle birlikte, o düşünceyi yanlış bulan yazıma
itiraz edince sizde aynı düşünüyor görüntüsü vermiştiniz...(aorskaya)
meleke kavramını rabbin gücü olarak görenlere de muhalif değilim...
Sizin hayali bulduğunuz, "melek=meleke" kavramını hala savunabilenler olacaksa da , sizin meleklerin ne olduğu konusunda farklı fikirleriniz olabileceğinden,
sizin "melek" ten anladığınızı da öğrenmek isterim...(aorskaya)
benim hayali bulduğum melek kavramının güç olup olmadığı değil, sizin bana ait olmayan düşünceyi bana maal etmeniz...
"Rabbimizin, kendi güçleri ile konuşmasının gereksizliğini, bu nedenle ayetlerde bu anlatımın imkansızlığını, hemen anlayabilecek biri olduğunuzu" bana düşündürten sizin daha önceki yazılarınızı okumamdı...(aorskaya)
eyvallah, bende onu diyorum...
ne kendi güçleriyle nede enerji ya da başka bir boyut neyse o formda olduğu düşünülen itaatkar varlıklarla fikir alışverişi şeklinde bir dialog içerisinde olunduğunu düşünmüyorum...
yanlış yorumluyor olabilirim belki de siz haklısınız, kim bilir belkide hepimiz yanılgıdayız...
|