Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11. October 2012, 02:06 PM   #31
aorskaya
Uzman Üye

Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough

Alıntı:
pramid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ey ashabım (arkadaşlarım), birileri kendileri gibi düşünmenizi isteyebilir !

Siz kurandan çıkardığınız derslere göre düşünün ...

Birbirimizi erbab edinmeyelim; umutmayın hay ve kayyum olan ALLAH beşer ile rasul aracılığı ile konuşur. Rasul kuranı getirdi. Sizler kuranı hicap kabul edin ve rabbinizin ilhamlarına uyun; şeytanların vahyetmesinden de Rabbinize sığının.
Selam, selam...

1- Hiç hoşlanmadığım halde, fikirler yerine şahıs odaklı yazılarınıza cevap vermeye devam ediyorum.

İnşallah bundan sonra, sadece fikirler üzerinden yazılarınıza devam edebilirsiniz, ben de şahsi nitelemelerinize cevap vermek yerine fikirlerinizden faydalanmaya çalışırım.

2- Sizler kuranı hicap kabul edin ve rabbinizin ilhamlarına uyun; şeytanların vahyetmesinden de Rabbinize sığının. demişsiniz de, kendinizi niye istisna tutmuşsunuz anlaşılır değildir. Sizin, bizden istediğiniz şekilde yaşamaya ihtiyacınız olmadığınımı kabul ediyorsunuz?

İşte müslümanı zora sokan bu tip davranışlardır. Bir kez daha tekrarlamak istiyorum; " insanın en zayıf olduğu zaman, kendine en çok güvendiği, her şeyi bildiğini sandığı andır."

Siz de bu sözümü iyi anlamaya ve ona göre kendinize yön vermeye çalışırsınız inşallah...

3- Ahzab Suresi 6.ayette şöyle buyurulur: “Peygamber müminlere kendi canlarından daha yakındır"

Sözü fazla uzatmaya gerek yoktur...

Artık, peygamber için hala en fazla arkadaş diye kabul edecekseniz, bu ayete dikkatinizi çekmek isterim.

selam, selam...
aorskaya

Konu aorskaya tarafından (11. October 2012 Saat 02:10 PM ) değiştirilmiştir.
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla