Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13. October 2012, 08:44 AM   #2
ates demir
Guest

Elestu bi Rabbikum (Rabbiniz/yol gostericiniz degil miyim?) sorusu ve soruya evet demek bir andlaşmadır. Bu antlaşmayı yapmalisiniz ki sorumlu olasınız.
Andlaşma yapıldı. Sonra ben doğdum. Hani Rabbim bana yol gösterecekti? Göstermiyor mu? Hayır, nerede yasarsan yasa, hangi zamanda hangi dili konusursan konus Rabbim resulleri ile herkese yol gosteriyor. Sorumlusunuz. Andınıza bağlı kalıp kalmadığınıza bakılacak. Benim için gerçek bu. İşte bu sizi fıtrata götürür ve kendini bilen Rabbini bilir sözü Hak olur.
Halef/selef, A, - sonsuzdan + sonsuza giderken 0. Dilimde B nin varlıgı ve icice orulu zit 2 matrix icinde B nin teRBiye edilmesi olgusunda A nın özelliklerinin B ye aktarımıdır. Bir resmin ressamca oluşturulmasıdır. Kim ne derse desin ne yaparsa yapsın ressamı tam olarak betimleyemez, ressam siz ne dusunurseniz dusunun hep farklidir. Ancak bir ressam cizdigi tablo ile betimlenebilir. Cunku tablo kendini yansitir.
Allah in boyasiyla boyanmaktan algım; tablo sayesinde betimledigimiz sifatlari tasimamiz gerekliligidir. Allah adildir sizde adil olun. Allah bagislayicidir sizde bagislayici olun. İslam nebisinin cok sevdigi amcasini olduren koleye ne yaptigina bir bakin.