Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29. October 2012, 10:34 PM   #58
Fers
Uzman Üye

Tesekkür: 0
59 Mesajina 91 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
Fers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud of

Alıntı:
İşte burada 182. ayetle iman edenlere haksız öldürmede yapılacak kısas ve onların vasiyetlerini hazırlamaları gereği anlatıldıktan sonra, devam eden ayetle de müminlere oruç sebepleri ile birlikte açıklanmaktadır.
bu alıntıladığın meallerle senin arandaki mesele, senin yorumun seni bağlar...
benim yorumum da ki meallendirme bana ait beni bağlar doğrusu budur iddiasında değilim şuan öyle yorumluyorum, belki günün birinde ilmim ve bakış açım genişler başka türlü yorumlarım ya da değişmez aynı kalır...

Alıntı:
Sanırım artık, kısasın mal bırakma olmadığı, haksız yere insan ölümüne sebebiyetlerde yapılması gerekenlerin anlatıldığı konusunda uyuşmazlık kalmayacaktır.
senin ki yorumdan ötesi midir/hükm sana mı ait ki bu kadar net konuşuyorsun, ne de eminsin alıntılarından ve de kendinden, kibir midir/ayrı bir fitneci varlık olarak gördüğün iblis fısıltısı mıdır bu "hükm bana ait ahali ben ne dersem o" sen dedin anlaşmazlıklar bitti...
Fers isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla