Tekil Mesaj gösterimi
Alt 1. November 2012, 09:07 AM   #112
aorskaya
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 933
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 16
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough
Standart

Alıntı:
yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı geceler.

Melek konusunda önceden tatmin olamadığım, işin içinden çıkamadığım durumlar olmuştu elbet. Ancak Hakkı Yılmaz hocam bu konu hakkında da son noktayı koymuş ve son derece tatmin olabileceğim/iz açıklamaları yapmıştır.Hakkı Yılmaz Kur'an'ı bir masal kitabı şeklinde değil de hayatın gerçekleriyle, soyut/somut özellikleriyle ve Kur'an'ın edebi özellikleriyle bir bütün halinde bize yansıtmıştır. Rabbim kendisinden razı olsun.
Sevgili yeşil kardeşim,

Sayın H.Yılmaz'ın kuran açıklamaları gerçekten de farklı bakış açıları yakalamamızı, daha önceki kabullerin ne kadar da doğru gelen yanlışlar olabileceğini göstermesi açısından son derece değerlidir. Ancak, sayın Yılmaz'da bir insandır ve hataları vardır. Bunlara da dikkat etmek gerekir.

Melekler konusunda, sayın Yılmaz'ın herkesi tatmin edici olduğunu iddia ettiğiniz derlemesini yada konuyu özetleyen kısmını buraya asmanız mümkünse, faydalanmak isterim.

Melekler konusunda, başlığı açan kimse olarak ve devam yazılarında da belirttiğim gibi, meleklerin insanlardan ayrı yaratıklar olduğunu kabul eden ve savunan biri olarak aksi düşüncedeki yazıları görmek, anlamak ve değerlendirmek isterim.

Selamlar,
aorskaya

Konu aorskaya tarafından (1. November 2012 Saat 10:16 AM ) değiştirilmiştir.
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla