Tekil Mesaj gösterimi
Alt 3. November 2012, 11:49 PM   #121
aorskaya
Uzman Üye

Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough

Alıntı:
hiiic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aors hani inancının derecesini bilmiyorum ama, sağ ve solunda yaşadıklarını yazan, sağ ve sol omuz meleklerini nasıl algılıyorsun bilmiyorum ama, belki hidayetine yardımcı olur diye ufak bir bilgi vereyim istedim; *beynin sağ ve sol lobu yaşamın boyunca tüm yaptıklarını kayıt ediyor ve zamanı geldiğinde insanın kendi kendisini hesaba çekmesini sağlayacağı bir hizmet görüyor...

nereden örnek verirsek, nereden açıklama getirirsek hep boş olacak. çünkü senin kabın dolu, üstelik suyu da çok bulanık...
1- Önce "aors" değil, "aorskaya" olacak.

2- Eğer hala melek, iblis yok, onlar bana ait özelliklerdir diyorsan, sana daha önce sorduğum ve hala cevaplamadığın bir soruyu yeniden sorayım, onu cevaplamanı isteyeyim. Belki cevabı verirken, ayrı varlıklar olduğunu görebilirsin, ama yine göremezsen cevabın üzerinden sana iddialarımın doğruluğunu delillerle kanıtlarım.

soru:

İblis, senin nefsin yada başka bir özeliğin ise, sen vefat ettirildiğinde İblis'in de vefat etmesi gerekir değilmi?

Bunu cevaplayabilirmisin? Buna cevabından sonra hala akıl oyunlarına devam etmek istersen, kuran orijinli açıklamalarımı yapayım.

selamlar,
aorskaya
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla