Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4. November 2012, 10:05 PM   #4
aorskaya
Uzman Üye

Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough

Alıntı:
hiiic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aorkaya senin ne dediğin belli değil ki
seni cevap verecek muhataba almıyorum, kusura bakma..

1- kendine sorulan soruları geçiştiriyor, daldan dala atlıyorsun
2- hakkında araştırma yaptım, birkaç islami forumdan sırf şu uslubun yüzünden yasaklanmışsın zaten.

O nedenle kusura bakma, seni şu an için müzakere yapacak olgunlukta değerlendirmiyorum.
Ne güzel değilmi?

İslami forumlardan atılan birini ne diye muhatap alacaksınki zaten?

Ama, senin islami dediğin forumların, rivayetler dinini savunan, mezhepçi anlayışlara hakim olduğunu ve bu anlayışa ters düşen yazılara tahammül edemediğini de görüp anlayabildinmi bari?

Yada bu kısmın önemi yok değilmi?

Sen, namaz için putperest ibadeti diyeceksin, rabbimizin kendisinin kuranda söylediği ismini bile dikkate almadan, Allah antirezzak (rızık verici olmayan) dır diyeceksin, Herkesin iblisi vardır ve kişiler ölünce İblisleri de ölür diyeceksin ve bunaları iddia ederek ne duruma düştüğünü görmeden, kalkıp aslını bilmediğin üyelik iptallerine sığınacaksın öylemi?

Senin islami site dediğin 3 siteden, islamda küçük kimselerle evlenilemeyeceğini anlatan ve peygamberimizin ayşe annemizle 6 yaşında evlenip, 9 yaşında gerdeğe girdiği hadis iddiasının, şeytan ve dostlarının işi olduğunu kurandan delillendiren yazım yüzünden üyelikten çıkarıldığımı bilemezsin, yada istersen önemsemezsin tabi...

Ayrıca, sayın edip yüksel'in katıldığı bir tartışmaya ara vermesi üzerine, onun yokluğunda yapılan islami saldırılara cevap vermek için üye olup, uzunca yazdığım ateistlerin sitesinden, en son onların müslümanları tuzağa düşürecek organizasyonlarını deşifre ettiğim için de atıldım.

Bunu da aleyhime kullan... Sonra da çık ortaya, tek müzakerecei benim diye ilan et...

Sana, sorulan ve cevapsız bıraktığın soruları yeniden yazsam, bir kaç sayfaya sığmaz.

Sen, artık bu tip baskın çıkma çabalarına son ver de, burada din konuştuğumuzun ciddiyetini kavramaya ve yazanların fikirlerine karşılık vermeye çalış, bunu becer...

Müslüman olarak buna mecbursun, müslümanlara şahsen sataşmakla ise suçlusun...

1- kendine sorulan soruları geçiştiriyor, daldan dala atlıyorsun demişsin:

Karşılıklı olarak cevabını alamadığımız soruları yazmaya varmısın?

2- hakkında araştırma yaptım, birkaç islami forumdan sırf şu uslubun yüzünden yasaklanmışsın zaten.

Buraya, ceza almama sebep yazılarımdan bir kaçını alıntılayıp seni utandırmamı istermisin? Yada, atılmama sebep yazılarımı buraya sen alıntılayıp, beni mahcup edebilirmisin?

selamlar,
aorskaya

Konu aorskaya tarafından (4. November 2012 Saat 10:20 PM ) değiştirilmiştir.
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla