Tekil Mesaj gösterimi
Alt 5. November 2012, 12:04 PM   #1
raven
Uzman Üye

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 97
52 Mesajina 104 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
raven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud of

Alıntı:
hiiic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adam çıkmış Kurana edebiyat kitabı muamelesi yapamam diyor

Laf olsun torba dolsun...

bizim ne söylediğimizi kendisi anladığı halde;
bilinçli savurulmuş hezeyanlar,
havaya ateş açmalar,
içi boş sloganlar...

..

senin Kurana imanın ile hristiyanın incile imanı arasında fark yok kargacık.. sen bu kafayal ha lafontene inanmışsın ha Kuran ayetlerine... hakikatini göremeyecek kadar kör olduktan sonra, akılın (kalbin) dünyadaki gerçeklere (ayetlere) kör olduktan sonra akşama kadar (övünmek, bir üstünlük gösterisi yapmak için) "ben şöyle müslümanım, ben edebiyattan anlamam, matemetikten bilmem, Allah demişse matematik yanlıştır" diye çığır gez.

içi boş havaya atışlardan başka bir şey değil... Hakikat namına 3 kuruş etmez..
kargacık? derken
olayı kişiselleştirme dedikçe aynı teraneyi üflemeye devam ediyorsun.Bana isim lakap takmana izin vermiyorum.lütfen terbiyeni takın.
Sen okuduğunuda anlamıyorsun arkadaşım.Kim bilimi reddediyor.Matematiği edebiyatı yada görsel sanatları.Ya yazılanı okumuyorsun yada mental bir sorunun var.
Bu seviyede tartışmayı reddediyorum.