Alıntı:
hiiic Nickli Üyeden Alıntı
raven, yani kunduz... kara kunduz...
o karganın yanındaki buzlu bardakta ne içiyorsun kargaya süt mü?
buzlu süt mü var yoksa alkollü bişiler mi var orada.
The Raven... gecelerin yargıcı...
İslami usüller hakkında yanlış bildiğimiz şeyleri düzeltiyor 
bize doğru yolu gösteriyor... üstelik bozacı bir de şahidi var
süt siyahmış... vay be ne felsefe yaptın, verdin ağzımızın payını... çok islamik bir görüş hayran kaldım...
neyse muhabbeti keşaneye çevirdiniz...
süt beyazdır... siz nasıl inanıyorsanız öyle devam edin
|
kunduz değil birader kuzgun merak ediyorsan söyleyeyim kuzgun benim soyadım
Evet ağzının payını verdim ama bunu anlayacak beyinde kapasitede yok sende
Bardağın içinde ne varmış? bak eksi IQ lü arkadaşımızın sorguladığı şeye.Hangi gözle baktığına bağlı. ben buzlu zemzem derim sen buzlu viski
Evet ben insanlara doğru yolu gösteririm ama sapkın münafıklara değil sen yoldan da, raydanda, rotadanda çıkmışsın.
Senin derdin burada fikir tartışmak değil polemik yaratmak bir tane aklı başında fikir ürettiğini görmedim.Hep kavga hep dövüş.
Bir şey daha dikkatimi çekti 50 adeti geçmeyen kelime dağarcığın var.Benim sana söylediğim sözleri dönüp yine bana söylüyorsun.Yanılmıyorsam Bart Sipmson sana yaşını sormuştu.Şimdi bende şüpeleniyorum altı yaşında falanmısın diye.
''neyse muhabbeti keşaneye çevirdiniz'' lafına bayıldım.Keşaneler nasıl olur bilmem ama senin müdavimi olduğun kesin.Örnek verdiğine göre.
bak seni uyarayım benimle ağız dalaşına girme kelimelere bin takla attırır olmayan aklını alırım.Bana bir daha laf atma utanmaz! düş yakamdan diyorum hala laf kalabalığı hala polemik yeter.Bundan sonra bana hakaret ettiğin her yazına misliyle cevap vereceğim.
Bu kafayla birde kur'an inceleyip tartışıyorsun sende bir müslümanda olması gereken özelliklerin 10/1 bile yok.Allah seni ıslah etsin.
Not:ne içiyorsan söyle ondan içmeyelim