Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. November 2012, 12:39 AM   #493
Fers
Uzman Üye

Tesekkür: 0
59 Mesajina 91 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
Fers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud of

aleyküm selam sayın dost1

Alıntı:
Yazdıklarınız o kadar çelişki dolu ki:
"bu anlayış için söyleyecek sözüm/yorumum yok," diyorsunuz. Yorum yapmakla kalmayıp karşınızdakini anlayışsızlıkla suçluyorsunuz.
demiyorum,

Alıntı:
bu anlayış için söyleyecek sözüm/yorumum yok, işe yarayacağını düşünmediğim için üzerine daha fazla yorum yapmıyorum, varın nasıl biliyorsanız öyle algılayın...
diyorum,
algılamayı yönlendirecek bir eksik var üstelik bu ifade kendisinden önceki ifadeyi kapsıyor, anlamamakla yetinmiyor, yorumlarımıda eksiltip, yeniden cevap yazmaya mecbur ediyorsunuz...

Alıntı:
İşe yaramayacağı yargısına rağmen bu yazdıklarınız ne oluyor?
sonra birde bunu diyorsunuz...

Alıntı:
Kapitalizmin arka plâna attığı ama Sosyalizm ve Komünizm olarak isimlendirilen sistemlerin bütün üst yapılarını dayandırdıkları "emek" bu reçetenin tek dayanağıdır.
siz öyle yorumluyorsunuz/zannediyorsunuz, siz ve düşünceleriniz/alıntılarınız gerçeğin ta kendisi değilsiniz, bunlar sizi bağlar...

Alıntı:
Sizin bilgi donanınımız yüksekse ve bu tür açıklamalar sizde bilgi donanımınızın düşük olduğu etkisi yaratıyorsa müzakerelerinize bu etkiyi yaratmayacak yerlerde ve kişilerle yaparsınız. Böylece sorun kendiliğinden ortadan kalkmış olur.

Bildiğimi sanmadığımız şeydeki algılamamız size neden dert oluyor...

"On evim var." varsayımınıza sorduğumuz sorular sizi ne kadar çok rahatsız etmiş böyle. Öylesine rahatsız etmiş ki sizi aralıksız yazma gereği duymuşsunuz.
ne güzel ifadeler, çocuk atışması misali...

Alıntı:
Ne güzel değil mi ? Hem "işin aslı, bu ifadeler için yoruma bile gerek yok..." deyip hem de yukarıdaki yorumları yapmak.
haklısınız benimkide iş, nasılsa niyet ortada nasılsa boş muhabbet...
öğreneceğim çok şey var/bende yeterince cahilim...
Fers isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla