Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. November 2012, 10:00 AM   #66
aorskaya
Uzman Üye

Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough

Alıntı:
pramid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnsan tartışmacı yaratılmış.

Ateş olmayan yerden duman tütmezmiş. aorskaya kardeşimiz biraz bencil ve yağ gibi. Üste olmayı seviyor.

Amacını da özetlemiş.
Alıntı:
güzel güzel yazışalım
Klavye müslümanı tabirini sevdim.
Sen nasıl bir insansın be kardeşim... bak müslümansın bile demiyorum artık. Şu yaptıklarını aklı başında bir müslüman zaten yapmaması gerekir. Ancak, sıradan akıllı, azıcık vicdanı olan bir insan bile bunu yapamaz. Ama, sen ne ilginçtirki devam edebiliyorsun.

Sen ve senin gibilere, "kişisel sataşmalar yerine, dini konularda fikir alışverişini becerebilmek için güzel, güzel yazışalım" dememi bile içine sindiremiyorsan, burada zaten nasıl sadece fikirlerinle olabilirsinki? Olamazsın ve olamıyorsunda...

Burası forum ve yazışmaktan başka bir şey yapılamayan bir alan olduğunu kavrayamayacaksan, yada sen yazışmaktan başka tepişmekte umut ediyorsan, yazdıklarında haklısın...

Utanmadan, klavye müslümanı diyebiliyorsun, terbiyesizlikte sınır tanımıyorsun, hız kesmiyorsun... Yüzyüze olabileceğimiz bir ortamda olsaydık bütün bunları gözümün içine bakarak yapamayacağını unutan gafillerden olma artık...

Senin gibi kibirlilerle ilk defa karşılaşmıyorum, son da olmayacak... Ama, ben bir müslümanım, müminim ve hamd olsun rabbime, ki; sabırla ve selamla devam edeceğim...

"Fikirlerin tükendiği yerde, kavgalar yer almaya başlar" sözünü doğrulayan örnekler olmaya devam edecekmisiniz bakalım, görelim...

selamlar,
aorskaya
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla